europese volume limiet weghalen ( uncap volumelimit )

europese volume limiet weghalen ( uncap volumelimit ) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede iphoners, ik heb hiervoor ook al twee ipod nano's 3g gehad en de ene was een amerikaanse en de ander een europese. Zoals ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 January 2009, 02:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Berichten: 3
Standaard europese volume limiet weghalen ( uncap volumelimit )

Beste mede iphoners,

ik heb hiervoor ook al twee ipod nano's 3g gehad en de ene was een amerikaanse en de ander een europese. Zoals de meesten weten zijn alle europese ipod's "gecapped" zodat je niet je oortjes kan opblazen. Maar voor degenen die zich hier MATELOOOOS aan ergeren heb ik hier de oplossing.

wat heb je nodig:

een iphone 3g ( ik heb het nog niet uitgetest op een iphone 2g )
jailbrake
netatalk ( via cydia te downloaden bij resources onderaan )
appletrans ( software te dowloaden via link ftp://ftp.apple.com/developer/Tool_C...eTrans_1.2.dmg )

Als je je iphone hebt gejailbraked open dan cydia en download netatalk. Deze app zorgt ervoor dat je via je mac of pc naar je iphone kan browsen via de finder of explorer. Je iphone zal zich in je netwerk ( je moet dus wel Wi-Fi hebben zodat je iphone op hetzelfde netwerk zit als je mac of pc ) voordoen als een computersysteem.

ALs je in finder of explorer je iphone hebt gevonden log dan in als "root" en type het standaard paswoord "alpine".

kopieer het volgende bestand:

Root/System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/RegionalVolumeLimit.plist

naar bijvoorbeeld je desktop en open dit met het programma appletrans. ( ik heb zelf een mac dus weet niet met welke programma's op windows je een .plist kan uitlezen en bewerken.).

Eenmaal in appletrans geopend zie je het tekstbestand met een heleboel keys die de waarde hebben van "0.82999999" (of 0.83). Verander al deze waardes in "1". Eenmaal veranderd sla je het document op met de optie save as als "original". hij zal de inhoud in originele vorm bewaren. Je moet waarschijnlijk alleen nog .plist achter de bestandsnaam plakken want dat geeft hij niet mee.

Nu heb je de aangepaste file en zet je deze via je finder of exlorer terug in de directory :

Root/System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/

en kies je ervoor het bestand te vervangen.

herstart je iphone en je horen dat je mischien toch liever het geluid niet zo hard zou willen als hij nu gaat ...



Thahype

Laatst gewijzigd door thahype; 10 January 2009 om 14:32.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 January 2009, 03:25
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 314
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Zoveel moeite terwijl je gwn volumeboost kunt downloaden in cydia, zelfde effect..
  #3  
Oud 9 January 2009, 04:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nibbit88 Bekijk bericht
Zoveel moeite terwijl je gwn volumeboost kunt downloaden in cydia, zelfde effect..
Toch leuk dat hij dit uitvind en het will delen. Alleen een beetje laat
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 9 January 2009, 07:20
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Hmmm, deze oplossing was al veel eerder bekend op dit forum en is al vaker aan bod gekomen. En daarnaast kan je deze oplossing tegenwoordig ook via Cydia installeren. Is dus niet een nieuwe tweak.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 9 January 2009, 08:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Berichten: 3
Standaard wow!

hahahhah en ik maar zoeken en zoeken en kon het nergens vinden!

is er gewoon een appie voor ...

hgehegheghehgheghehegg
  #6  
Oud 11 January 2009, 17:46
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 54
Standaard

en hoeheet die app in cydia==??
  #7  
Oud 11 January 2009, 17:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door njim Bekijk bericht
en hoeheet die app in cydia==??
Ik weet dat zoeken heel moeilijk kan zijn maar als je eens in Cydia zoekt op het woord 'volume' kom je vanzelf 'Volume Boost' tegen.
  #8  
Oud 11 January 2009, 18:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ik weet dat zoeken heel moeilijk kan zijn maar als je eens in Cydia zoekt op het woord 'volume' kom je vanzelf 'Volume Boost' tegen.
moet je dan niet een source installen die er standaard niet inzit? want ik heb namelijk voordat ik op mijn oplossing kwam ook gezocht op "volume" ," uncap" en nog wat .. maar niks te vinden ...
  #9  
Oud 12 January 2009, 07:51
» iPhone 5c 8GB (Blauw) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Locatie: Rmond
Berichten: 54
Standaard

staat niks van in cydia,,,,
welke source moet ik toevoegen,, alvast bedankt
  #10  
Oud 12 January 2009, 09:00
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door njim Bekijk bericht
staat niks van in cydia,,,,
welke source moet ik toevoegen,, alvast bedankt
de package met volume boost zit in de repo van iclarified.
Index of /
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #11  
Oud 12 January 2009, 17:26
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
de package met volume boost zit in de repo van iclarified.
Index of /

Het kan aan mijn gehoor liggen, maar de volume die uit de speaker komt is niet harder geworden.
Als ik mijn oordopjes gebruik zeker wel..
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
  #12  
Oud 13 January 2009, 10:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Zelfde hier. Met Volumeboost lijkt het volume uit de oordopjes hoger, echter het is mij te doen om het volume uit de speaker. Deze is danig laag dat ik de telefoon bijna in mijn oor moet houden om iets te horen.
@TS: kan je via jou methode wel het geluid van de speaker opkrikken?
  #13  
Oud 13 January 2009, 11:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

Vind zo apart dat jullie bijna niks kunnen horen uit de speaker. Ik gebruik geen booster en heb hem nooit op max. staan, want dat vind ik hem 'overschreeuwen'. Via de koptelefoon heb ik het volume ook nooit maximum open staan. Waarschijnlijk luisteren jullie dan naar laag genormaliseerde audio ofzo.
  #14  
Oud 13 January 2009, 11:48
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Neen, de speaker van de 3G is beter (lees luider) dan die van de eerste gen iphone.
  #15  
Oud 25 January 2009, 12:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

kan je hem niet gewoon naar 1.3 zetten of 1.5 ofzo gaat die dan nog harder?? want die oordopjes kunne met bijvoorbeeld een ipod shuffle veeeeel harder zelfde oordopjes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Makenlijk jailbreak weghalen iMafia75 Jailbreak 8 29 March 2011 21:54
dock weghalen berty Jailbreak apps en thema's 0 7 January 2011 18:18
Update icoon weghalen? June. iPhone algemeen 1 15 November 2009 16:46
Volume MC: Naar het volgende nummer met de volume-knoppen Roffel iPhone algemeen 13 3 November 2009 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.