Eerste gebruik, help!

Eerste gebruik, help! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok... Iphone uit de doos gehaald, netjes handleiding erbij. Simkaart geplaatst, volgens handleiding op mac aangesloten en wachten. Gaat dat ding piepen en krijg melding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2009, 16:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 115
Standaard Eerste gebruik, help!

Ok...
Iphone uit de doos gehaald, netjes handleiding erbij.
Simkaart geplaatst, volgens handleiding op mac aangesloten en wachten.
Gaat dat ding piepen en krijg melding over dat er een gelockte sim inzit...
Snap er nu al niks meer van.

Batterij was leeg volgens mij en scherm reageerde niet op aanraking.
Heb hem met pijn en moeite uitgekregen en zit nu in het stopcontact.

Stond heel even een appeltje in het scherm, is nu helemaal zwart.
Hoort dat?
Wat moet ik doen...?

Weet nu al niet meer hoe en wat te doen.
Tips en hulp zijn dringend welkom...

Edit: is gelukt, lag aan USB poortje.
Zit nu in Itunes, maar accepteert mijn postcode niet...erg vaag...
Iemand die weet wat ik hieraan moet doen?
Super irritant en zo kom ik niet verder

Laatst gewijzigd door Maaike_20; 17 January 2009 om 16:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2009, 16:26
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Zit je in BelgiŽ of Nederland? En waar staat store op ingesteld, BelgiŽ of Nederland?
  #3  
Oud 17 January 2009, 16:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 115
Standaard

Nederland, maar krijg net een melding dat het te druk is op de Itunes store...bizar
  #4  
Oud 17 January 2009, 16:33
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Schijnbaar is het dan te druk (wat ik me niet kan voorstellen), blijft proberen.
  #5  
Oud 17 January 2009, 16:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Tilburg
Berichten: 115
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Schijnbaar is het dan te druk (wat ik me niet kan voorstellen), blijft proberen.
Stond er echt, vond het heel raar...
Volgens mij is nu die fase overgeslagen...iphone is nu aan het updaten en de boel aan het synchroniseren.
Is het zo dat wanneer ik aan het synchroniseren ben, de Iphone verbinding maakt met het netwerk van mijn provider of niet?
Nee dacht ik, maar je weet het nooit...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Eerste gebruik iPhone4 - batterij JeroenDV iPhone algemeen 10 21 January 2011 19:46
eerste gebruik iphone 4 saasken iPhone algemeen 18 21 December 2010 09:58
eerste gebruik iPhone monsterboy iPhone algemeen 5 30 October 2010 10:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.