Ipod Touch van 1.1.5 naar 2.0

Ipod Touch van 1.1.5 naar 2.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Graag had ik mijn iPod Touch 1.1.5 geupgraded naar 2.0? Is dit op dezelfde manier als bij de iPhone? Moet ik dezelfde firmware gebruiken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-02-09, 21:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Koekelare, Belgi
Berichten: 62
Standaard Ipod Touch van 1.1.5 naar 2.0

Beste,
Graag had ik mijn iPod Touch 1.1.5 geupgraded naar 2.0?
Is dit op dezelfde manier als bij de iPhone?
Moet ik dezelfde firmware gebruiken of niet?

Ik ben een beginneling dus hebben jullie een goeie topic voor mij, zelf
vind ik geen.

Alvast bedankt!

Miki
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-02-09, 22:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Miki07Ronaldo Bekijk bericht
Beste,
Graag had ik mijn iPod Touch 1.1.5 geupgraded naar 2.0?
Is dit op dezelfde manier als bij de iPhone?
Moet ik dezelfde firmware gebruiken of niet?

Ik ben een beginneling dus hebben jullie een goeie topic voor mij, zelf
vind ik geen.

Alvast bedankt!

Miki
Nee je hebt daarvoor ipod fw voor nodig Zoek even op redsn0w voor antwoorden.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 04-02-09, 16:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Koekelare, Belgi
Berichten: 62
Standaard

Ik heb mn touch geupdate naar 2.0 maar nu zie ik dat cydia en installer er nie bij staat, waar vind ik deze?
  #4  
Oud 07-02-09, 15:57
» iPhone 6s 16GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 203
Standaard

dan moet je met quickpwn je ipod jailbreaken dan heb je cydia en installer
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: music van ipod touch 4g naar computer (minimaal naar biblitheek) NoWayOut iTunes 5 25-07-11 15:05
iPod touch: iPod Touch van 3.1.3 naar 4.1 bartje006 Jailbreak 0 14-12-10 10:10
Windows: ipod-touch van 2.2.1 naar 3.1.2 upgraden markjudo iTunes 2 23-09-10 22:24
Windows: van ipod touch naar iphone hel22 iTunes 0 21-09-10 12:04
iPod touch: iPod Touch 2G downgraden (van 4.0.2 naar 4.0) Nann Jailbreak 4 15-08-10 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:03.