Mobiel dataverkeer

Mobiel dataverkeer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb pay and go generation uit belgie van proximus en als ik op internet probeer te gaan komt erop: mobiel datanetwerk actieveren niet mogelijk. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 February 2009, 00:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Ik heb pay and go generation uit belgie van proximus en als ik op internet probeer te gaan komt erop: mobiel datanetwerk actieveren niet mogelijk.
Wat kan ik hieraan doen?

Het is een iphone 2g met fw 2.2.1

Kan iemand mij aub helpen?

Laatst gewijzigd door King1987; 8 February 2009 om 23:33. Reden: Edit knop gebruiken aub
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #2  
Oud 7 February 2009, 12:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 33
Standaard

Wanneer je alles goed hebt ingesteld, zou dit normaal geen probleem mogen geven! Al eens naar Proximus gebeld of het probleem misschien bij hen kan verholpen worden?
  #3  
Oud 7 February 2009, 13:27
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Solid_Snake Bekijk bericht
Wanneer je alles goed hebt ingesteld, zou dit normaal geen probleem mogen geven! Al eens naar Proximus gebeld of het probleem misschien bij hen kan verholpen worden?
Ik heb net gezien dat het hier nog niet is ingesteld, weet je hoedit moet?

Edit: ingesteld, weet je hoedit moet?[/quote]
Ik moet apn, gebruikersnaam en wachtwoord ingeven.

Laatst gewijzigd door King1987; 8 February 2009 om 23:33. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #4  
Oud 7 February 2009, 17:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

je moet naar instellingen/ algemeen/ netwerk en dan doen wat pieterwillems zij
  #5  
Oud 7 February 2009, 18:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Weet iemand wat de apn gebruikersnaam en wachtwoord is bij pay and go geration van belgie?
  #6  
Oud 8 February 2009, 11:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Weet iemand wat de apn gebruikersnaam en wachtwoord is bij pay and go geration van belgie?
Deze wil ik ook wel weten ... !
  #7  
Oud 8 February 2009, 14:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kluppergeest Bekijk bericht
Deze wil ik ook wel weten ... !
Kan iemand ons helpen??
  #8  
Oud 8 February 2009, 15:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Kan iemand ons helpen??
normaal moet ge geen gebruikersnaam en wachtwoord ingeven enkel bij apn internet.proximus.be
  #9  
Oud 9 February 2009, 18:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

inderdaad

Voor proximus
- Zet je EDGE aan (via Bossprefs bijvoorbeeld )
- bij apn: internet.proximus.be aanzetten

=> en (duur) internetten maar ! Maar het is handig voor als je even je e-mail wilt nakijken ergens!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPS van iPhone (3G) valt onder mobiel dataverkeer? markvn iPhone Navigatie 5 6 March 2011 18:38
Mobiel dataverkeer Miguelb iPhone algemeen 3 9 February 2009 14:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:24.