Mobiel dataverkeer

Mobiel dataverkeer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee, Heb me telefoon gister succesvol gejailbreaked en unlocked en heb eveneens ALLEEN installer erop gezet via quickpwn. Nu is het zo dat ik bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 February 2009, 23:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 67
Standaard Mobiel dataverkeer

Hee,
Heb me telefoon gister succesvol gejailbreaked en unlocked en heb eveneens ALLEEN installer erop gezet via quickpwn.
Nu is het zo dat ik bij APN maar wat heb gekrabbeld.
Als ik nu bijv het op het weerapp klik komt er 'dataverbinding openen niet mogelijk. U heeft geen abonnement' te staan.

Als dit in beeld is geweest en ik ga weer naar Instellingen > Algemeen > Gebruik, dan staat er bij ontvangen en verstuurd van de gegevens mobiele netwerk, iets meer kb dan voorheen. Is het zo dat ik hiervoor moet betalen, om deze 'melding' te krijgen?

MVG,
Miguel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 February 2009, 11:19
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

hij heeft een paar bytes verzonden maar dat kost niks. Deze bytes zijn nodig om een verbinding te beginnen. Heb je wel een GPRS abonnement?
  #3  
Oud 9 February 2009, 11:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

de iPhone is er op gemaakt om eigenlijk constant een verbinding met het internet te hebben. Hetzij via Wi-Fi hetzij GPRS/UMTS.
Zonder verbinding werken een aantal apps dus niet.

Als je via Wi-Fi verbonden bent kost data normaal gesproken niets. Via je telco verbinden kost normaliter WEL geld.
  #4  
Oud 9 February 2009, 14:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 67
Standaard

Mijn t-mobile abonnement gaat pas over 2 maanden in, tot die tijd zal ik geen gebruik moeten maken van internet behalve Wi-Fi thuis.

@iphonemark; is het zo dat het niets kost in de zin van, het is helemaal gratis of in de zin van, het kost wel wat cent.

Want anders zou ik me telefoon opnieuw moeten jailbreaken en unlocken om zo cydia erop te krijgen (heb nu alleen installer) en vervolgens bosspreffs.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPS van iPhone (3G) valt onder mobiel dataverkeer? markvn iPhone Navigatie 5 6 March 2011 18:38
Mobiel dataverkeer pieterwillems iPhone algemeen 8 9 February 2009 18:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:14.