wijzig beginscherm popup!

wijzig beginscherm popup! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ey, ik lockte net mn iPhone , daarna deed ik hem in het stopcontact en unlockte ik hem weer.. vervolgens kreeg ik een popupje met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 February 2009, 12:26
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard wijzig beginscherm popup!

ey,

ik lockte net mn iPhone, daarna deed ik hem in het stopcontact en unlockte ik hem weer.. vervolgens kreeg ik een popupje met info over hoe je je springboard opnieuw kunt indelen!

iemand anders dit wel eens gehad? ik vond het best wel raar
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo(2).jpg‎ (65,9 KB, 34x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2009, 12:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik krijg dat alleen als ik mn iPhone hersteld heb. (alleen dan in het engels )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 14 February 2009, 13:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik krijg dat alleen als ik mn iPhone hersteld heb. (alleen dan in het engels )
ik ook, dat is kryg ik wnr ik mijn iphone heb gereset (menuknop+aan/uitknop tegelijk inhouden, restart hij. Dit doe ik alleen als hij vast zit, 1 x gedaan)
  #4  
Oud 14 February 2009, 13:07
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KadirK Bekijk bericht
ik ook, dat is kryg ik wnr ik mijn iPhone heb gereset (menuknop+aan/uitknop tegelijk inhouden, restart hij. Dit doe ik alleen als hij vast zit, 1 x gedaan)
dan krijg ik het ook niet...

misschien heeft het er iets mee te maken dat ik met de preferences files aan het *****n was?
  #5  
Oud 14 February 2009, 13:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Hmm, misschien dat je het kan aanpassen bij instellingen? ik ga het ff g00gle'e voor je.

EDIT:
heb al op 2 google page's gezocht, veel vind ik niet.
Code:
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=iPhone+3g+delete+popup+at+startup&btnG=Zoeken&meta=

Laatst gewijzigd door KadirK; 14 February 2009 om 13:22.
  #6  
Oud 14 February 2009, 13:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ben je bezig geweest met de <key>SBDidShowReorderText</key> in: /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist ?
Verander:
Code:
<key>SBDidShowReorderText</key>
	<true/>
Maar eens naar:
Code:
<key>SBDidShowReorderText</key>
	<false/>
Dan respringen.
Dan krijg je die melding weer.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #7  
Oud 14 February 2009, 14:01
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

@iMario, grappig

ik had eigenlijk niets veranderd, alleen gebackupt, met plutil naar xml omgezet, gelezen en de backup terug gezet...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: reeds unlocked (T-mobile), hoe wijzig ik nu de standaard voicemail? rtf74 Unlock 0 31 August 2010 22:25
HELP: Wijzig beginscherm popup door Inav kuipert iPhone algemeen 1 8 September 2009 16:39
Popup Colors Brian_NL Jailbreak apps en thema's 9 27 March 2009 12:11
SMS popup Gido iPhone algemeen 10 10 March 2009 09:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:43.