Bleutooth inschakelen

Bleutooth inschakelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi mede iphoners... Ik probeer bt in te schakelen in instelling,maar hij doet t er gruwelijk lang over... Zou ik de wi-fi verbinding uit moeten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 December 2007, 12:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 71
Standaard Bleutooth inschakelen

Hoi mede iphoners...

Ik probeer bt in te schakelen in instelling,maar hij doet t er gruwelijk lang over...

Zou ik de wi-fi verbinding uit moeten schakelen of zo?

Hoe zou dat komen,iemand een idee?


Alvast bedankt....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 December 2007, 13:05
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Waarmee wil je bluethoothen dan???

Want je weet dat je met een iPhone alleen verbinding kan maken met een carkit of bluethooth headset he??
  #3  
Oud 1 December 2007, 16:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 71
Standaard

Ik dacht via bleutooth verbinding te maken met Remote Buddy.
Maar dat is niet nodig zie ik nu...

Bedankt iig
  #4  
Oud 1 December 2007, 16:18
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmaccie Bekijk bericht
Ik dacht via bleutooth verbinding te maken met Remote Buddy.
Maar dat is niet nodig zie ik nu...

Bedankt iig
Geen probleem, misschien gaat het in de toekomst met een firmware update wel werken.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
na inschakelen 3g: geen service gjhuisman iPhone algemeen 10 20 February 2013 09:23
Signaalverlies na inschakelen 3G Gesp iPhone algemeen 1 5 February 2011 01:06
3G inschakelen Vicstar Archief 8 6 March 2009 20:33
3g inschakelen sim unlock mastron Unlock 6 31 July 2008 13:39
Hoe fotoherkenning inschakelen in 1.1.4? MacF Unlock [archief] 0 2 March 2008 00:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:26.