Accelerometer werkt niet naar behoren.

Accelerometer werkt niet naar behoren. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben een nieuwe gebruiker van de iPhone . Dus nog niet geheel op de hoogte van de done's en not done's. Ben vandaag bezig ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 March 2009, 16:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard Accelerometer werkt niet naar behoren.

Ik ben een nieuwe gebruiker van de iPhone. Dus nog niet geheel op de hoogte van de done's en not done's. Ben vandaag bezig geweest met het stukje Podcasts. Podcast van Jiskefet gedownload via Itunes en vervolgens Iphone gesynchroniseerd. Ik heb begrepen dat je nu via Ipod de filmjes kan bekijken. Echter als ik Ipod open kom ik niet in het 'eerste' menu en gaat 'ie gelijk naar een 'slight'overzicht mijn muziek. Hoe kan ik dit veranderen? Ik wil namelijk naar 'meer' en dan een Podcast-icoon produceren.

BvD
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 March 2009, 16:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Open de iPod functie, druk op meer en links boven op wijzig, sleep dan de gewenste iconen in de balk onderaan

EDIT
Sorry heb je vraag verkeerd begrepen, dit is niet het antwoord

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 1 March 2009, 16:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

OK, dank je wel voor je snelle reactie, maar als ik Ipod open kom ik niet in de afspeellijst maar schiet hij gelijk door naar een 'slight'overzicht van mijn muziek.
  #4  
Oud 1 March 2009, 16:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Met "slight" overzicht, wat bedoel je daarmee? de arties of album of nummer etc etc
  #5  
Oud 1 March 2009, 16:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Een overzicht van nummers. Voorheen als ik Ipod aanklikte kwam ik eerst in de afspeellijst met onderin de keuze knopjes (oa 'meer'). Dit komt nu eventjes in beeld en dan komt er gelijk een overzicht van mijn nummers. Ik kom dus niet meer in de afspeellijst met onderin de keuze knopjes.
  #6  
Oud 1 March 2009, 17:57
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Hmm, maak anders een screenshot(home+sleep knop tegelijk 1 keer indrukken) en post het even hier.
  #7  
Oud 1 March 2009, 18:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Als ik het Ipod icoon aanklik krijg ik dus heel even de afspeellijst in beeld en dan gaat 'ie gelijk door naar dit beeld.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0001.png‎ (81,8 KB, 4x gelezen)
  #8  
Oud 1 March 2009, 18:14
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat is standaard omdat je in de iPhone in landscapmode houd. Doe je iPhone normaal houden, (dus speaker vanboven) dan heb je dat niet.
  #9  
Oud 1 March 2009, 18:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Helaas, ik heb de speaker boven en toch komt dit in beeld (als landscape)
  #10  
Oud 1 March 2009, 18:18
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hmm, dat is vreemd. Al een hard-reset geprobeerd? (iPhone uitzetten dmv de powerknop en homknop ingedrukt houden todat hij uitvalt. Daarna weer aanzetten)

Je zou bijna denken dat je accelerometer in de war is.

Laatst gewijzigd door King1987; 1 March 2009 om 18:24.
  #11  
Oud 1 March 2009, 18:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Dat ga ik proberen, omdat ik nu hetzelfde probleem heb als ik safari open. Gewoon speaker boven en opent in landscape.

2 x hard reset gedaan, geen resultaat.



Heb even je link van de accelerometer gelezen. Misschien ligt het aan het spelletje Labyrint. Dat heb ik eerder gedownload en toen werkte het niet goed. Kon wel links en rechts bewegen en niet van boven naar beneden. Vervolgens weer verwijderd. Hierna heb ik dus het probleem.

Laatst gewijzigd door Curaphone; 1 March 2009 om 18:35. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #12  
Oud 1 March 2009, 18:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wat ik nu zou doen: herstel je iPhone (let even op is hij simlock vrij/simlock van je provider (tmobileicon). mocht hij na herstel het probleem nog hebben is het hardware matig. En is je Accelerometer kapot. (of iets raar mee aan de hand).

Vergeet niet een back-up te maken in iTunes van je gegevens, anders ben je dat kwijt.
  #13  
Oud 1 March 2009, 18:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Alles hersteld, geen resultaat. Helaas....
  #14  
Oud 1 March 2009, 18:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Heb het topic even verplaats naar problemen en de Topic titel aangepast.
  #15  
Oud 1 March 2009, 18:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Ok, ik hoop dat iemand dit probleem herkent en er een oplossing voor weet. Il zal eens verder in het forum gaan zoeken.
  #16  
Oud 1 March 2009, 18:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Waarschijnlijk is de oplossing gewoon terug naar de winkel, want je hebt het software matig al uitgesloten --> hard reset gedaan, dat hielp niet, de OS opnieuw geinstalleerd (restore) dat hielp ook niet. Dan is alles softwarematig goed, dus dan ligt het aan de hardware. Daar kan je niets aan doen. En in de winkel (garantie) wel.
  #17  
Oud 1 March 2009, 18:52
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Ik denk dat je het beste naar t-mobileicon kan gaan en je probleem uitleggen
  #18  
Oud 1 March 2009, 18:57
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 9
Standaard

Mijn probleem is alleen dat ik mijn iPhone in NL heb gekocht (simlock-vrij), wel bij officiele telefoonwinkel, maar zelf in het buitenland woon. Maar goed, voor elk probleem is wel een oplossing te vinden.

Bedankt in ieder geval voor de reacties en hulp.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alarm Clock werkt niet naar behoren Wendies Desktop-applicaties 5 5 November 2010 12:31
Hardware: GPS werkt niet naar behoren Buzze iPhone Navigatie 4 4 June 2009 09:25
iPhone camera werkt niet naar behoren Madra iPhone algemeen 3 8 February 2009 17:41
Bossprefs 2.13b werkt niet naar behoren... w.d Jailbreak apps en thema's 2 16 September 2008 12:09
Outlook email synch werkt niet naar behoren. stefaand iTunes 4 21 February 2008 10:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:22.