dfu fix

dfu fix discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi kan iemand mij helpen ik heb sinds kort een imac met de nieuwste software 10.5.6 ik heb al mijn gegevens van mijn macbook, zelfde ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 March 2009, 16:51
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Unhappy dfu fix

hoi kan iemand mij helpen ik heb sinds kort een imac met de nieuwste software 10.5.6 ik heb al mijn gegevens van mijn macbook, zelfde versie, gekopieerd naar de imac ik wil nu ook op mijn werk kunnen jailbreaken ik heb de dfu fix gedaan maar het werkt niet/ lukt niet.
alles ging zoals er staat bij de fix maar de mac reboot niet zelf.
ik heb de mac opnieuw laten starten maar helaas.......
ik heb daarna gewoon een jailbreak geprobeert met quickpwn 2.2.5, de iPhone gaat in dfu maar quickpwn blijft hangen ....
en ik kan dan ook niet handmatig afsluiten moet de imac met de knop uitzetten.

ik hoop dat iemand antwoord heeft alvast bedankt
__________________
Problemen zijn er om op te lossen!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 March 2009, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik gebruik een usb hub en dat werkt goed
  #3  
Oud 18 March 2009, 18:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
ik gebruik een usb hub en dat werkt goed
Dat heeft hij ook nodig, anders gaat het niet werken.

(@ topic starter) Lees (zoek) op het forum, staat genoeg over.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 18 March 2009, 18:59
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard

hallo ik weet dat dat ook kan met usb hub ( moet ik alleen ff kopen) maar ik vind het gewoon vreemd dat de dfu fix wel werkte op mijn macbook.... ik ga wel ff zo'n dingetje halen! en nog bedankt voor de reacties, rene
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
xGPS: gps fix jawilja iPhone Navigatie 22 1 March 2011 18:17
Push Fix borgqueenx iPhone algemeen 84 25 October 2010 16:14
iPhone: Push fix Doblie Jailbreak 1 28 June 2010 15:27
300 mb fix wouter_touw Unlock [archief] 17 15 May 2008 18:31
300mb fix -kriis Unlock [archief] 3 4 February 2008 13:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:21.