Nummerweergave

Nummerweergave discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb al enkele topics over nummerweergave bekeken, maar deze gaan allemaal over niet NL iphones. Ik heb dus een originele NL iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 March 2009, 00:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 5
Question Nummerweergave

Hallo allemaal,

Ik heb al enkele topics over nummerweergave bekeken, maar deze gaan allemaal over niet NL iphones. Ik heb dus een originele NL iphone zonder jailbreak en ik heb het volgende probleem.

Als je op de iphone een nummer intypt krijg je normaal het volgende:
020 XXXXXXX (de iphone maakt d.m.v. de spatie onderscheid tussen netnummer en abonneenummer)
Ik woon in Leiden en hier is het netnummer 071. Met de 071 netcode maakt de iphone dit onderscheid niet en krijg je gewoon 071XXXXXXX

Dit heeft als gevolg dat de namen niet worden weergegeven als ik door 071 nummers wordt gebeld. Wat zeer hinderlijk is, daar ik bijna geen nummers uit m'n hoofd ken.

Zijn er meer mensen met dit probleem? Of zit er alleen iets fout met de 071 code? En hoe kan ik dit oplossen? Bij voorbaat dank.

ps. verder heb ik nog bij geen enkel ander netnummer dit probleem ondervonden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2009, 08:53
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb het zojuist even getest en idd, met 071 heeft hij andere opmaak.

Probeer anders eens +31 71 xxxxxxx en laat je eens bellen, misschien helpt dat.
  #3  
Oud 20 March 2009, 12:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb alle nummers in m'n contactenlijst met de +31 71 XXXXXXX staan. Echter zet hij dan ook het net en abonnenummer aan elkaar vast. En herkend hij het niet als ik gebeld wordt.
  #4  
Oud 20 March 2009, 13:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

probeer eens bij instellingen/ algemeen/ stel opnieuw in/ harstel alle instellingen
  #5  
Oud 20 March 2009, 14:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 5
Standaard

Helaas blijft het probleem hetzelfde na het herstellen van alle instellingen.
  #6  
Oud 20 March 2009, 14:33
Vicstar's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 19
Send a message via twitter to Vicstar
Standaard

Ik zie maar 1 oplossing: verhuizen! (jij en al je vrienden met netnummer 071)

Hier in 0172 geen problemen...
  #7  
Oud 20 March 2009, 14:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 5
Standaard

haha ja, daar lijkt het voorlopig wel op he.
Ik heb verder met andere netnummers ook geen probleem. Alleen met 071 dus.

Misschien moet ik me maar eens bij Apple gaan melden met die probleem...
  #8  
Oud 20 March 2009, 14:50
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Bekend probleem (bug?) voor de hele 07x-range op 070 na. Andere netnummers van 3 cijfers willen ook nog wel eens problemen geven heb ik begrepen. Naar mijn weten is er nog geen oplossing voor dit probleem.
  #9  
Oud 20 March 2009, 20:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 5
Standaard

aha ok dan. Dus dat is dan wachten en hopen dat het bij de volgende firmware update is aangepast?
  #10  
Oud 19 November 2014, 02:43
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2014
Berichten: 2
Standaard

Ik heb pas een iPhone 4 gekocht en ik heb dit ook bij kengetallen zoals 046, 043 e.d. Dit wordt dan automatisch samen met het 4e cijfer tussen haakjes gezet als netnummer. Dus bij een telefoonnummer bv (045)xxxxxxx wordt dan (045x)xxxxxx. Hoe wijzig ik dit, heb al vanalles geprobeerd en vind ik niets hierover in de instellingen. Een spatie wordt ook niet gepakt, het gaat gewoon automatisch. Kan ik bv een # tussen kengetal en nummer zetten? Die wijziging wordt wel geaccepteerd.
  #11  
Oud 19 November 2014, 08:54
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 June 2013
Berichten: 76
Standaard

En zoals Leva schrijft gebeurt het bij mij dan ook in Contacten; bijv. 043 wordt 043x;
Helaas heb ik nog geen oplossing daarvoor gevonden. Als de software het niet automatisch herkent zou je het moeten kunnen forceren.
  #12  
Oud 19 November 2014, 14:15
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2014
Berichten: 2
Standaard Rare weergave telefoonnummer

Vandaag is mijn nummer omgezet naar de nieuwe provider. Het kengetal met een hekje ertussen, dat werkt niet. Gelukkig worden de nummers, ondanks de foute weergave in contacten etcetera...gewoon gebeld. Nou ja, dan moet het maar zo. Maar als er iemand een oplossing weet om dit te verhelpen, zou dat fijn zijn. Na de iPad, smartTV zijn dit mijn eerste stappen op het gebied van de smartphone. Vandaar dat ik begonnen ben met de goedkopere iPhone4 met het goedkoopste Ziggo mobielabonnement. Het is wel wennen!
  #13  
Oud 19 November 2014, 14:41
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 512GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.196
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Glotter Bekijk bericht
En zoals Leva schrijft gebeurt het bij mij dan ook in Contacten; bijv. 043 wordt 043x;
Helaas heb ik nog geen oplossing daarvoor gevonden. Als de software het niet automatisch herkent zou je het moeten kunnen forceren.
Je zou Nummerassistentie eens kunnen uitschakelen. Dat creŽert de opmaak volgens de ingestelde landcode. Wie weet helpt dat.
Ikzelf gebruik ook altijd de +31xxx opmaak, omdat ik vlakbij de grens woon.
Reageren

Labels
071, netnummer, nummerweergave


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nummerweergave uitzetten Eduardboon T-Mobile 6 6 February 2014 19:22
nummerweergave leopelzer iPhone algemeen 0 17 October 2010 09:21
Nummerweergave in buitenland enricodelnegro iPhone algemeen 0 27 April 2010 19:00
nummerweergave 2.2.1 ? arjen iPhone algemeen 2 14 September 2009 20:08
Nummerweergave rickie Archief 2 14 March 2008 07:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:12.