Volledige reset iPhone

Volledige reset iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb gegoogled, de Wiki hier doorgespit, gezocht op het forum en eigenlijk....geen 100% zekerheid over de juiste wijze waarop ik de full reset ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 April 2009, 20:05
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard Volledige reset iPhone

Hoi,

ik heb gegoogled, de Wiki hier doorgespit, gezocht op het forum en eigenlijk....geen 100% zekerheid over de juiste wijze waarop ik de full reset moet aanpakken.

Ik heb laatst de update naar 2.2.1 gedaan en de iPhone als NIEUWE iPhone laten herkennen. Echter, er werden toch programma's teruggezet en dat wilde ik dus niet.

Wat ik wil :

- de iPhone volledig resetten (dat lukt me nog wel)
- als ik de iPhone aansluit op m'n iTunes wil ik dan dat deze de iPhone "herkent" als zijnde een volledig nieuwe iPhone zonder dat er zaken worden teruggezet (zoals programma's e.d.).

Is er iemand die me dit laatste eens kan uitleggen ? Ik wil dus helemaal from scratch beginnen.

Mocht het wel al ergens staan, en ik heb daar overheen gelezen : excuses, maar geef aub. even een linkje dan...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 April 2009, 20:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je kan in iTunes ook aangeven dat hij de programma's etc er weer afsynct. Gewoon de vinkjes weghalen. Dan is hij weer helemaal leeg.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 1 April 2009, 20:11
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

De reden waarom ik een full reset wil doen is dat ik na jailbreaken op geen enkele manier het voor elkaar krijg om een ge-theme-de keyboard erop te krijgen, terwijl dit in 2.2 wel zonder problemen ging.

Ik dacht dus bij mezelf : volledig vanaf het begin beginnen en dan kijken of het lukt.

Als ik de programma's uitvink, dan is dat een workaround en neemt ie misschien andere zaken wel mee om er weer op te zetten, of niet ?
Is er geen andere manier om de iPhone als nieuw toestel te laten herkennen ?

Bedankt voor je snelle reaktie trouwens !
  #4  
Oud 1 April 2009, 20:14
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Gewoon in iTunes de firmware herstellen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 1 April 2009, 20:16
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ehm....herstellen ? Ik kan alleen een backup herstellen ?
Ik heb trouwens een simlockvrij toestel, dus geen custom firmware erop.

Of bedoel je dat niet ?
  #6  
Oud 1 April 2009, 20:24
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Herstellen wil zeggen dat je er een nieuwe firmware opzet. Deze kan een riginele zijn of een zelfgemaakte (custom). Zoek functie gebruiken aub .
  #7  
Oud 1 April 2009, 20:28
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ok, ok, en na de reset. Wat dan. Als ik 'm aansluit, dan "kent" iTunes het toestel toch en zal dan zaken willen overzetten ? Moet ik iets met de computer machtiging doen ofzo (klok horen luiden, maar waar de klepel hangt ?) ? Ik heb nu alle video's, programma's, enz. uitgevinkt, dus dat zal wel loslopen, maar het lijkt me alsnog een workaround ?
  #8  
Oud 1 April 2009, 20:36
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Die klepel kan je vinden met die mooie zoekfunctie hier op het forum

En ja, iTunes zal je iPhone na een herstel weer herkennen en kan je weer schoon van voor af aan beginnen.
  #9  
Oud 1 April 2009, 20:55
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ok, wat ik nu heb gedaan : op m'n iPhone gegaan naar settings-algemeen-alle instellingen herstellen. Kortom : 2 uur geduld.

In iTunes heb ik alles verwijderd. Dus alle ringtones, video's, muziek, enz. is er nu uit.

Als de reset straks klaar is en ik sluit 'm weer aan op iTunes, dan is de iPhone dus maagdelijk ?
  #10  
Oud 1 April 2009, 21:02
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard



Dat is het enige knop waar je op moet klikken
  #11  
Oud 1 April 2009, 21:08
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Dat had ik net ook gedaan, en toen koos ik voor "...als nieuwe iPhone". Vervolgens ging ie toch nog bijv. de ringtones synchroniseren (was ik vergeten te verwijderen) enzo. Ik heb nu dus de reset vanaf de iPhone gedaan en die duurt beduidend langer Oh well....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Volledige Mac herkent iPhone niet meer lwestenberg iTunes 4 28 March 2011 11:34
iPhone: volledige backup iphone 4 voor jailbreak Ummah Jailbreak 21 20 August 2010 14:09
volledige vastloper na aansluiten unlocked Iphone rwesterh iPhone algemeen 6 20 January 2008 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:07.