men touchscreen vanonder werkt niet :s

men touchscreen vanonder werkt niet :s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) nie meer kan nie meer belle of mail of ipod wat kan ik er aan doen ? :S...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 December 2007, 19:31
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 14
Standaard men touchscreen vanonder werkt niet :s

nie meer kan nie meer belle of mail of ipod


wat kan ik er aan doen ? :S
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 December 2007, 20:02
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

lijkt erop alsof je touchscreen kapot is. Wel vreemd dat dit altijd de onderste 1,5 cm is die kapot gaat
  #3  
Oud 8 December 2007, 20:06
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Dat klinkt niet goed. Ik heb hier vaker van gehoort netzoals peter en er is geen fix voor. Zit hier btw garantie op?

Goodluck & Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 8 December 2007, 20:09
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Het enigste wat je op dit moment kunt doen, is je scherm laten vervangen.

Kijk hier waar je dit kunt laten doen:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...repareren.html
  #5  
Oud 8 December 2007, 20:20
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Wooow das duur! zoon schermpje kost apple 50 euro ofzo...!?!

Hmm maar ik begrijp dus dat er geen garantie op zit?

Greetz, Stiruam
  #6  
Oud 8 December 2007, 20:28
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Wooow das duur! zoon schermpje kost apple 50 euro ofzo...!?!

Hmm maar ik begrijp dus dat er geen garantie op zit?

Greetz, Stiruam
Omdat wij hem in nederland gebruiken, komt je garantie te vervallen. Dat is juist het grote risico wat we lopen, maar ja je moet er wat voor over hebben he

Je hebt dus alleen garantie in het land waar je het toestel gekocht hebt, in dit geval, amerika. Ik persoonlijk vind dit heel erg krom, want normaal gesproken heeft apple juist een wereldwijde garantie.

Je kunt dus twee dingen doen:

-Toestel terug sturen naar iemand die je kent in amerika + de bon uiteraard, en dan hopen dat je een nieuw toestel krijgt.(verzendkosten)
-Toestel laten repareren bij fixsupport (3 maanden garantie)

Ik heb op dit moment ook een iPhone terug gestuurd naar amerika, de batterij had het plotseling begeven, hopelijk krijg ik aanstaande week bericht, dat we een nieuwe gekregen hebben.
  #7  
Oud 9 December 2007, 19:46
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Hmm ik had eerder hele andere verhalen gelezen en gehoord en dat leek me al vreemd .

Dat is idd krom maar ik vindt het nog royale dat ze op andere producten wereld wijde garantie geven... De meeste producten doen het per wereld deel (bv Sony, Microsoft (Xbox) en Nintendo) maar dan nog heb ik het altijd bijzonder stom gevonden

Greetz, Stiruam
  #8  
Oud 12 December 2007, 10:24
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Ik kwam toevallig dit tegen op YouTube:
YouTube - My iPhone showed up broken

Hij kreeg in de Apple Storeicon direct een nieuwe mee. Ze kennen het probleem dus en gaan niet moeilijk doen. Ik denk dat de kans klein is dat ze er achter komen dat hij unlocked is.
  #9  
Oud 12 December 2007, 11:43
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

Ik ben benieuwd hoe bij gsmtrack zulke dingen oplost. Ik heb mijn iPhone bij hun in Nederland gekocht!
  #10  
Oud 12 December 2007, 11:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

ik heb ook wel eens het probleem dat mijn slide het niet doet als iemand belt.
moet hem dan opnieuw rebooten en dan doet hij het weer. hebben jullie dat ook wel eens?
  #11  
Oud 12 December 2007, 12:25
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjiulskin Bekijk bericht
Ik kwam toevallig dit tegen op YouTube:
nee ik wil niet het hele filmpje quoten....
Hij kreeg in de Apple Storeicon direct een nieuwe mee. Ze kennen het probleem dus en gaan niet moeilijk doen. Ik denk dat de kans klein is dat ze er achter komen dat hij unlocked is.
ik ben benieuwd wat de applestore tegen je zegt als je met je iPhone aankomt.. (denk dat ze heel hard lachen en je wegsturen) de applestore in de us is een andere zaak natuurlijk (en de kans klein dat ze erachter komen? moah, lijkt me toch behoorlijk makkelijk te zien.. ff onesim en een restore dan is het redelijk safe denk ik. maar om er zo mee aan te komen zetten is vragen om trubbels)
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #12  
Oud 12 December 2007, 12:41
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Ik bedoelde de Apple Storeicon in de US... Lijkt me sowieso dat de iPhone daar weer naartoe moet inderdaad.
  #13  
Oud 12 December 2007, 12:47
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

ok maar heb jij $800 over voor een ticket om hem ff terug te brengen? dan is een nieuw schermpje toch goedkoper...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
touchscreen werkt niet meer mvlips iPhone algemeen 1 13 September 2010 17:49
Touchscreen werkt niet meer :S Buffalo iPhone algemeen 8 19 August 2009 09:25
de touchscreen werkt niet meer? Eddie Sprietsma iPhone algemeen 3 18 August 2008 07:37
Touchscreen werkt niet meer Hesselk Archief 0 25 May 2008 10:01
Touchscreen werkt niet meer Biatelli iPhone algemeen 0 18 May 2008 04:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:10.