Raar tekentje onder Mail, Telefoon en Safari

Raar tekentje onder Mail, Telefoon en Safari discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ImageShack - Image Hosting :: rarefoto.jpg Dit heb ik dus!?!?!?!? Al een paar keer opnieuw opgestart enzo... Weet iemand raad? Alvast dank Robbie...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 May 2009, 22:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard Raar tekentje onder Mail, Telefoon en Safari

ImageShack - Image Hosting :: rarefoto.jpg

Dit heb ik dus!?!?!?!?

Al een paar keer opnieuw opgestart enzo...

Weet iemand raad?

Alvast dank


Robbie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 May 2009, 22:50
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je een theme geÔnstalleerd? Probeer eens zoveel mogelijk terug te gaan naar standaard. Zal je vanzelf tegen komen wie de boosdoender is.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 23 May 2009, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Maar ik heb geen thema geistalleerd

Oppeens was het er
  #4  
Oud 23 May 2009, 23:08
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Maar je gebruikt wel Winterboard. Schakel daar eens zoveel mogelijk uit.
  #5  
Oud 23 May 2009, 23:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Ook gedaan; nog steeds de tekentjes :-S

Kan het liggen aan Intelliscreen? Want die heb ik net gedownload...


Edit:

Als ik de iPhone respring staan ze er niet, open ik een van die applicaties, en sluit ze weer, dan staan die icoontjes er weer :-S

Laatst gewijzigd door RobbievanZomeren; 23 May 2009 om 23:19.
  #6  
Oud 23 May 2009, 23:31
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobbievanZomeren Bekijk bericht
Ook gedaan; nog steeds de tekentjes :-S

Kan het liggen aan Intelliscreen? Want die heb ik net gedownload...


Edit:

Als ik de iPhone respring staan ze er niet, open ik een van die applicaties, en sluit ze weer, dan staan die icoontjes er weer :-S
Houd home + power knoppen ingedrukt tot je iPhone uitstaat, daarna weer aanzetten en je probleem zou opgelost moeten zijn. Intelliscreen kan daar niet veel mee te maken hebben aangezien dat er nergens in voorkomt dat teken. Succes
  #7  
Oud 23 May 2009, 23:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Het kan aan mij liggen hoor maar "Home+Power button methode" werkt niet meer :-S , ik krijg alleen nog maar de "zet uit schuiver" :-S


Edit:

Ik instaleerde de update van Icy, en nu heb ik er geen last meer van!

Laatst gewijzigd door RobbievanZomeren; 23 May 2009 om 23:46.
  #8  
Oud 23 May 2009, 23:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobbievanZomeren Bekijk bericht
Het kan aan mij liggen hoor maar "Home+Power button methode" werkt niet meer :-S , ik krijg alleen nog maar de "zet uit schuiver" :-S
Langer ingedrukt houden.

Misschien nieuwe Backgrounder instelling.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #9  
Oud 23 May 2009, 23:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Idd Backgrounder! Nu verwijderd, handige app, maar dat weegt niet op tegen die icoontjes !!

Bedankt voor jullie hulp!

Misschien handig om topic open te houden voor mensen die het zelfde probleem hebben...!!!
  #10  
Oud 24 May 2009, 00:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobbievanZomeren Bekijk bericht
Idd Backgrounder! Nu verwijderd, handige app, maar dat weegt niet op tegen die icoontjes !!

Bedankt voor jullie hulp!

Misschien handig om topic open te houden voor mensen die het zelfde probleem hebben...!!!
Dus toch Backgrounder... Was maar een wilde gok.

Topic blijft inderdaad open.
  #11  
Oud 24 May 2009, 11:37
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Backgrounder heeft net een update gehad Linkje.
  #12  
Oud 24 May 2009, 12:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 97
Standaard

Hehe, ik heb exact hetzelfde, schrok me kapot . Maar het is nu duidelijk .

Volgens mij kan je het wel uit zetten in de instellingen van Backgrounder.

*edit* kan dus idd, gewoon ff backgrounder openen => preferences => global => badge switch omgooien klaar is kees

Laatst gewijzigd door ViperNL; 24 May 2009 om 12:24. Reden: Extra info toegevoegd
  #13  
Oud 24 May 2009, 17:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: -
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ViperNL Bekijk bericht
Hehe, ik heb exact hetzelfde, schrok me kapot . Maar het is nu duidelijk .

Volgens mij kan je het wel uit zetten in de instellingen van Backgrounder.

*edit* kan dus idd, gewoon ff backgrounder openen => preferences => global => badge switch omgooien klaar is kees
Ok, dankjewel!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
raar tekentje in sms Jennimal iPhone algemeen 7 10 November 2010 16:14
Aansluiten iPhone op een raar tekentje larslambo Archief 1 11 February 2010 19:30
een raar balkje met tekens onder me apps mykey73 Jailbreak apps en thema's 2 5 February 2010 09:50
toetsenbord doet raar, alleen bij safari! libia iPhone algemeen 0 3 December 2008 18:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:06.