3.0 installatieprobleem

3.0 installatieprobleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi Farao, ik heb alles vertaald naar Nederlands in een bestand, als je ff je e-mail doorgeeft zet ik het naar je op de e-mail......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 27 June 2009, 14:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

Hi Farao, ik heb alles vertaald naar Nederlands in een bestand, als je ff je e-mail doorgeeft zet ik het naar je op de e-mail...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 27 June 2009, 15:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

die stap 9 is inderdaad een beetje lastig, maar gelukkig kun je het net zo vaak overdoen als je zelf wilt, het zijn 3 stappen: 1) druk op de aan/uit toets (bovenaan) 2) druk daarna ook op 'home' (ronde knop in het midden) voor 10 seconden (dat houdt het programma netjes voor je bij) 3) laat de aan/uit toets los maar houd home ingedrukt voor 30 seconden. Als het eenmaal goed is gegaan dan zie je op je iPhone dat hij aan het werk gaat, anders krijg je de melding dat je het overnieuw moet doen...
  #43  
Oud 27 June 2009, 16:41
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

hallo,
naschira dankjewel
laaste vraag
waneer gebruik je dfu modus of hoeft dat niet of wt?
of moet je hem eerst in dfu modes zetten voor dat je jialbraikt
groetjes

Laatst gewijzigd door iScorpio; 27 June 2009 om 19:36. Reden: E-mail even via de pb doorgeven, voorkomt spam
  #44  
Oud 27 June 2009, 19:38
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door i farao i Bekijk bericht
hallo,
naschira dankjewel
laaste vraag
waneer gebruik je dfu modus of hoeft dat niet of wt?
of moet je hem eerst in dfu modes zetten voor dat je jialbraikt
groetjes
Tijdens de jailbreak helpt RedSn0w je op de iPhone in DFU-mode te zetten.
Ikzelf herstel m'n iPhone altijd eerst in DFU-mode voor een 'schonere' iPhone, maar dit absoluut niet noodzakelijk.

Conclusie:
DFU kan je gebruiken om te herstellen en moet je gebruiken tijdens een jailbreak, maar daar wordt je bij begeleidt door RedSn0w.

Tip
Inmiddels staat een Nederlandse handleiding om een jailbreak uit te voeren met RedSn0w online.

__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #45  
Oud 27 June 2009, 21:51
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

heey,
dankjewel voor je reactie!
als ik hem ga jailbraiken moet de iphone dan aan of uit?
  #46  
Oud 27 June 2009, 22:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

Dat staat uitgelegd in de instructies. Als je het stap voor stap uitvoert kan het eigenlijk niet misgaan. Bij stap 2 bijvoorbeeld moet de iPhone (logischerwijs) aan staan, maar bij stap 8 staat duidelijk dat je hem uit moet zetten.

Misschien gekke vraag maar ben je nu al de hele dag bezig met de jailbreak? LOL
  #47  
Oud 28 June 2009, 10:31
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

dus wat ik nu moet doen is
ik heb firemare 3.0 en ik moet nu gaan jailbraiken als dat gelukt is moet ik met cydia openen enz
  #48  
Oud 28 June 2009, 10:34
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door i farao i Bekijk bericht
dus wat ik nu moet doen is
ik heb firemare 3.0 en ik moet nu gaan jailbraiken als dat gelukt is moet ik met cydia openen enz
Als de jailbreak gelukt is kan je deze handleiding gebruiken om te unlocken.
  #49  
Oud 28 June 2009, 10:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

ja, ik heb in een vorige post twee links gegeven waarop staat hoe je die twee dingen stap voor stap moet doen
  #50  
Oud 28 June 2009, 11:18
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

heey,
dankjewel maar k heb 3.0 geupdate zoals jullie weten
hoef ik dan stap 6 niet te doen?
https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html

of ik heb ook een andere iphone 3g liggen met 2.2.1 hij doet het gewoon moet ik dan wel stap 6 doen zeg maar shift toets inhouden op herstellen durkken in itunes en dan die ipws bestand openen?
of moet ik gewoon udate zoeken zoals die andere iphone die 3.o nu heefT?
  #51  
Oud 28 June 2009, 11:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

ik zou alle stappen doorlopen als je 3.0 hebt geinstalleerd, dan kan er niks mis gaan, lijkt me; dus geen stap(pen) overslaan

je moet natuurlijk zelf weten of je die andere wilt updaten met 3.0 en dan moet je die ook weer jailbreaken en unlocken, maar als ie 't gewoon doet en je wilt niet updaten, dan hoef je toch ook de jailbreak te doen?! Is een beetje dubbel, volgens mij
  #52  
Oud 28 June 2009, 11:48
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

nee maar met die shit dan herstellen enz moet dat ook of niet
of bedoelen ze darmee dat je update
  #53  
Oud 28 June 2009, 11:51
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

dus als ik nu zeg maar 2.2.1 iphone heb
en ik wil zge maar 3.0
wat moet ik dan helemaal eerst doen
updaten naar 3.0 via update zoeken
of hoe?
alvst bedankt
  #54  
Oud 28 June 2009, 12:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

ja, als je je iPhone aanlsuit op iTunes geeft ie als het goed is automatisch aan dat er een nieuwe update is, die haal je binnen

Daarna volg je de stappen van https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html

Bij stap 6 staat
"Je kunt nu de iPhone herstellen (Restore). Dit is aanbevolen, omdat er dan geen rommel achterblijft die onnodige schijfruimte in beslag neemt." Gewoon doen dus...
  #55  
Oud 28 June 2009, 12:16
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

dus als je firemare 1.2 ofzow hebt dus de laagste kan je altijd naar 3.0 update en dan gnw unlocken
  #56  
Oud 28 June 2009, 12:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

weet ik niet zeker, maar dat lijkt me wel logisch
  #57  
Oud 28 June 2009, 12:27
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

nog ene vraag moet je je simkaar ttijdne jailbraik enz erin of eruit laten?
  #58  
Oud 28 June 2009, 12:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Dat staat uitgelegd in de instructies. Als je het stap voor stap uitvoert kan het eigenlijk niet misgaan. Bij stap 2 bijvoorbeeld moet de iPhone (logischerwijs) aan staan, maar bij stap 8 staat duidelijk dat je hem uit moet zetten.
(zie bericht # 46 van 27 juni 2009, 22:11 )
  #59  
Oud 28 June 2009, 12:38
» iPhone NL 16GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2009
Berichten: 38
Standaard

ja maar ik bedoel moet mijn t-mobile simkaart erin blijfne of eruit
  #60  
Oud 28 June 2009, 12:55
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Maakt niks uit.

(PS. ABN spreken wordt hier altijd wel gewaardeerd )
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:31.