3.0 installatieprobleem

3.0 installatieprobleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een ge- Jailbreak -te 3G, 2.2.1. Ik wilde os3.0 installeren. Halverwege krijg ik de volgende melding: De iphone kan niet worden geactiveerd, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 June 2009, 11:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Berichten: 18
Standaard 3.0 installatieprobleem

Hallo,
Ik heb een ge-Jailbreak-te 3G, 2.2.1.
Ik wilde os3.0 installeren.
Halverwege krijg ik de volgende melding:

De iphone kan niet worden geactiveerd, omdat de simklaart niet in de telefoon is geplaatst of omdat een simpincode is vereist.
Koppel de iphone los en controleer of de simkaart correct is geplaatst.
Als u een simpincode gebruikt, tikt u op Ontgrendel om de code in te voeren. Sluit de iphone daarna opnieuw aan.


Na loskoppelen blijft de iphone het apple-vignet tonen. De simkaart eruit en erin gedaan. Ik krijg hoe dan ook geen Ontgrendelscherm te zien en ik krijg het apple-vignet niet weg. Hoe nu verder?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 June 2009, 16:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 6
Standaard

Ik heb identiek 't zelfde nu
  #3  
Oud 25 June 2009, 16:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Hebben jullie een officiele iPhone 3G van T-Mobile?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 25 June 2009, 16:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 6
Standaard

Ik heb mijn iphone bij mobistar gekocht in Brugge
  #5  
Oud 25 June 2009, 16:58
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 6
Standaard

Bij mij is het net toch gelukt, heb hem even opnieuw opgestart en 't was direct in orde
  #6  
Oud 25 June 2009, 19:03
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 3
Standaard iphone 1.1.2

ik heb iphone 1.1.2 ik heb update gedaan de nieuwste maar i khad hm in buitenland gekocht er zat simlock op maar die is nu weg e nnu kan ik me update niet voltooien kunnen jullie mij verder helpen??
  #7  
Oud 25 June 2009, 19:23
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Je update niet voltooien omdat je simlock weg is?

Kun je je vraag iets duidelijker stellen?
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #8  
Oud 25 June 2009, 19:26
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door szr40 Bekijk bericht
ik heb iphone 1.1.2 ik heb update gedaan de nieuwste maar i khad hm in buitenland gekocht er zat simlock op maar die is nu weg e nnu kan ik me update niet voltooien kunnen jullie mij verder helpen??
Bedoel je de mededeling "Simlock actief" nadat je iPhone opnieuw is opgestart? Dan moet je gewoon je pincode invoeren.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #9  
Oud 25 June 2009, 19:32
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 3
Standaard

ik heb de iphone in buitenland gehaald er zat simlock vrij er op maar ik heb nu update gedaan maar i khad sim only gekocht van t-mobile maar nu vraagt die om een officiele simkaart duz kan ik me iphone nou niet gebruiken
  #10  
Oud 25 June 2009, 19:34
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik vindt het heel spijtig, maar snap er nog steeds niks van.
  #11  
Oud 25 June 2009, 20:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 10
Standaard

Unlockte iphone, gekocht bij mobistar in hasselt, Proximus kaartje in, alles werkte prima tot ik zonet de update probeerde te doen, ik moest mijn pincode ingeven want de update kon niet voltooid worden, druk op ok, voer pincode in, en nu doet ie nog niets, enkel het scherm van usb verbinding met itunes... Wat nu?!
  #12  
Oud 25 June 2009, 20:11
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Aansluiten op je computer, dan zou hij verder moeten gaan.
Of, als hij nog aangesloten is, kabel eruit en weer erin doen.
  #13  
Oud 25 June 2009, 20:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 10
Standaard

doet niets, als ik m aansluit geeft hij gewoon Iphone van Brecht en dan waar normaal de status staat staat gewoon iPhone
  #14  
Oud 25 June 2009, 20:20
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Dan moet je m eerst herstellen.
  #15  
Oud 25 June 2009, 20:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 10
Standaard

en hoe doe ik dat?
  #16  
Oud 25 June 2009, 20:25
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Op 'herstel' klikken.
  #17  
Oud 25 June 2009, 20:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 10
Standaard

ik kan nergens op clicken.... dat is het m juist, hij herkent mn iphone wel, maar waar normaal de gegevens staan zoals hoeveel vrije ru imte, update, herstel, etc etc staat nu gewoon in het groot iPhone
  #18  
Oud 25 June 2009, 20:38
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Zet m even in DFU-mode (uitleg in wiki), terwijl je iPhone is aangesloten op je PC.
Dan krijg je een melding dat je alleen kan herstellen en dan zou je de herstel-knop wel weer moeten zien.
  #19  
Oud 25 June 2009, 20:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 10
Standaard

en als ik mn iphone aanhang geeft ie de foutmelding:
Uw verzoek aan de iTunes-store kan niet worden voltooid. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (-50)
  #20  
Oud 25 June 2009, 20:46
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

En als je je iPhone eerst in DFU-mode zet en daarna pas je iPhone op je PC aansluit?

Tip
Om te checken of je iPhone inderdaad in DFU-mode staat; in DFU-mode is het scherm van je iPhone zwart.

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:33.