iPhone lijkt weer gelocked te zijn

iPhone lijkt weer gelocked te zijn discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone versie 1.1.1 die prima werkte maar nu werkt de slide-bar niet meer en kan ik niet meer in de iphone komen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 December 2007, 17:11
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 6
Standaard iPhone lijkt weer gelocked te zijn

Ik heb een iPhone versie 1.1.1 die prima werkte maar nu werkt de slide-bar niet meer en kan ik niet meer in de iphone komen. Dat lukt wel via het resetten en dan weer aanzetten: dan kom ik op het iconen-scherm maar de iconen onderaan werken niet meer.
Help please!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 December 2007, 17:14
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keers Bekijk bericht
Ik heb een iPhone versie 1.1.1 die prima werkte maar nu werkt de slide-bar niet meer en kan ik niet meer in de iphone komen. Dat lukt wel via het resetten en dan weer aanzetten: dan kom ik op het iconen-scherm maar de iconen onderaan werken niet meer.
Help please!

Ik ben bang dat je scherm defect is.

Dus je kunt niet meer slide to unlock doen?

En de icoontjes Phone, Mail, Safari, iPod doen het ook niet meer??
  #3  
Oud 15 December 2007, 19:40
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Damn dit komt erg veel voor... Ik sta egt doodsangsten uit dat dit ook bij mij gaat gebeuren...!?! Zijn hier btw ook iPod touch reports van?

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 15 December 2007, 19:58
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Damn dit komt erg veel voor... Ik sta egt doodsangsten uit dat dit ook bij mij gaat gebeuren...!?! Zijn hier btw ook iPod touch reports van?

Greetz, Stiruam
ik ook, gewoon voorzichtig gebruiken denk ik, mss is het een bepaald contactje wat los gaat zitten.
Hoe duur is het fixen van dat? 180 euro ofzo nietwaar? dure grap
  #5  
Oud 15 December 2007, 20:25
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Wanneer dat je overkomt hoef je toch alleen het scherm te laten vervangen?
Gelukkig valt het op die manier nog te fixen, en niet dat je hem terug moet sturen (en dat ze hem waarschijnlijk toch niet in behandeling nemen).

Na hoelang gebeurd zoiets?
  #6  
Oud 15 December 2007, 22:21
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Het zou handig zijn dat iedereen die dit probleem heeft/had even het weeknummer van de productie van de iPhone hier neer zet, misschien is het een reeks uit een bepaalde week? Ik begin me ook zorgen te maken, op Hackint0sh komt dit ook zeer regelmatig voor....
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #7  
Oud 16 December 2007, 00:06
O.G.'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Apple Store
Berichten: 121
Send a message via twitter to O.G.
Standaard

Misschien is het wel een soort illegal-unlocking-virusje... wie weet?
__________________
My antenna is smaller than yours!
  #8  
Oud 16 December 2007, 00:17
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...html#post28108

Probeer deze eens, ik hoop dat je er wat aan hebt...
  #9  
Oud 16 December 2007, 13:27
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 6
Standaard

inderdaad, de icoontjes onderop deon het niet meer en bij het opstarten verschijnt bovenin (even) een klein (dicht) slotje
  #10  
Oud 16 December 2007, 13:29
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 6
Standaard

ga ik eens even naar kijken, dank je. Zu het zin hebben om 'em te 'virginizen' en de hele procedure opnieuw uit te voeren?
  #11  
Oud 16 December 2007, 13:59
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keers Bekijk bericht
ga ik eens even naar kijken, dank je. Zu het zin hebben om 'em te 'virginizen' en de hele procedure opnieuw uit te voeren?
Nee dit zal het probleem niet verhelpen, dat is een ding wat zeker is.....

Ik hoop dat je er wat aan hebt...
  #12  
Oud 16 December 2007, 16:48
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 6
Standaard

enig idee wat het slotje bovenin te betekenen heeft? of staat dat er altid al
  #13  
Oud 16 December 2007, 16:51
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 6
Standaard

enig idee wat schermvervangen kost?
  #14  
Oud 16 December 2007, 18:35
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keers Bekijk bericht
enig idee wat het slotje bovenin te betekenen heeft? of staat dat er altid al
Slotje staat er altijd, totdat je je scherm ontgrendelt -wat jij dus momenteel niet kunt.
Voor reparatie + kosten kun je het beste hier even kijken.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 16 December 2007, 18:58
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crunch81 Bekijk bericht
https://forum.iculture.nl/f14/i...html#post28108

Probeer deze eens, ik hoop dat je er wat aan hebt...
Heb je deze al geprobeerd?? Als je je iphone namelijk opnieuw opstart kom je op je springboard terecht, als je dan via instellingen autolock op never zet, dan lockt je iphone dus ook niet meer en kan je de Touch settings gevoeliger zetten....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cellen in Numbers zijn soms automatisch weer leeg Kurtaul iPad algemeen 0 18 December 2010 16:57
Unlock Dieven zijn weer op pad ! Undertaxxx Chat en geruchten 128 4 January 2009 23:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:34.