Sms versturen, automatisch haakjes

Sms versturen, automatisch haakjes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil een SMS versturen naar het nummer 3010 Echter als ik dit invoer dan maakt mijn iPhone er (30) 10 van Ik vraag me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 July 2009, 16:15
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 7
Standaard Sms versturen, automatisch haakjes

Ik wil een SMS versturen naar het nummer 3010

Echter als ik dit invoer dan maakt mijn iPhone er (30) 10 van

Ik vraag me af of de sms nu aankomt, want ik krijg er geen reactie op. Hoe krijg ik die haakjes weg zodat hij gewoon naar 3010 gaat? Sorry beetje stomme vraag misschien, maar kon het antwoord niet vinden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 July 2009, 16:16
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

staat hij ingesteld als Nederlands. Volgens mij bekijkt hij het als een landcode.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 7 July 2009, 16:19
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Euh ja, maar wat kan ik eraan doen?
  #4  
Oud 7 July 2009, 16:22
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

In je instellingen dat veranderen ...

Instellingen -> algemeen.

daar toestenbord en landinstellingen correct zetten.
  #5  
Oud 7 July 2009, 16:35
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Wat is "correct" in dit geval? Ik moet een land kiezen namelijk..

Ik kan niet "geen landinstelling" kiezen. En een toetsenbord van een ander land lijkt me ook niet zo handig.

alvast dank
  #6  
Oud 7 July 2009, 16:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Waarom kies je niet gewoon nederland?
  #7  
Oud 7 July 2009, 16:40
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Waarom kies je niet gewoon nederland?
Nederland is standaard ingevuld , maar dan komt er dus (30) 10 te staan als ik het nummer intoets. Ik wil gewoon 3010 sms-en, zonder dat er automatisch haakjes voor worden geplaatst.

Leg ik het nu duidelijk uit? of moet ik dan 0031 3010 gaan sms-en?
  #8  
Oud 7 July 2009, 16:48
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

je legt het redelijk duidelijk uit hoor,
De SMS wordt echter gewoon bij 3010 afgeleverd. Het is alleen de notatie die vreemd overkomt.

Weet je trouwens zeker dat geld weg wilt gooien en daarnaartoe wilt smsen???
  #9  
Oud 7 July 2009, 16:51
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
je legt het redelijk duidelijk uit hoor,
De SMS wordt echter gewoon bij 3010 afgeleverd. Het is alleen de notatie die vreemd overkomt.

Weet je trouwens zeker dat geld weg wilt gooien en daarnaartoe wilt smsen???
Dank voor je antwoord. Het gaat om een gratis applicatie die je krijgt, de Dance Valley Mobile Map. Was wel benieuwd hoe het eruit ziet, maar heb nog geen reactie gehad. Nog maar eens testen dan. Je moet Dance sms-en naar 3010 en dan zou je hem binnenkrijgen.

We blijven proberen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SMS versturen mislukt..:S prashantjuh iPhone algemeen 12 13 April 2011 14:42
Sms versturen via macbook click66 iPhone algemeen 1 27 January 2011 11:39
Automatisch sms versturen speedy6 Archief 5 14 October 2009 09:03
SMS versturen Eppo iPhone algemeen 2 26 June 2009 20:20
sms versturen corne67 T-Mobile 1 27 October 2008 14:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:34.