Geluidsvolume helemaal op 0 met de volumeknoppen, kan het met een tweak?

Geluidsvolume helemaal op 0 met de volumeknoppen, kan het met een tweak? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een ipod touch en een iPhone maar het verschil in gedrag van de volume knoppen is niet hetzelfde. Op de touch kun ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 July 2009, 20:46
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 289
Standaard Geluidsvolume helemaal op 0 met de volumeknoppen, kan het met een tweak?

Hoi,

Ik heb een ipod touch en een iPhone maar het verschil in gedrag van de volume knoppen is niet hetzelfde.

Op de touch kun je met behulp van de volume toetsen het volume helemaal naar 0 brengen, bij de iphone blijft het altijd op 1 'blok' minimaal steken.

Nu weet ik dat de iphone i.t.t. de touch wel weer een hardware schuifknopje heeft om het geluid uit te zetten, maar ik wil dat met de volume knoppen ook kunnen.

Weet iemand of dat ergens aan te passen is?
Misschien ergens in een plist file of zo.

Graag advies.

bvd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2009, 09:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 289
Standaard

Niemand die kan helpen?
  #3  
Oud 21 July 2009, 22:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 289
Standaard

Ik heb helaas nog geen oplossing hiervoor gevonden.

Niemand die me kan helpen?
  #4  
Oud 21 July 2009, 22:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Dit is volgens mij niet mogelijk. Ga maar naar instellingen en dan geluiden. Daar zie je dat hij al op 0 staat, maar als je de knopjes aan de zijkant gebruikt zie je nog steeds 1 volumeblokje.
  #5  
Oud 24 July 2009, 14:49
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard Balkje geluid niet te minimaliseren

Bij mij kan ik sinds gisteren het belsignaalbalkje niet meer minimaliseren, er blijft 1 blokje over ...
Ook geluid is dus er nog....
Iemand een idee wat ik kan doen ?
  #6  
Oud 24 July 2009, 22:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

// topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IPhone 2g met FW 1.1.4 - hoe kan ik het best naar FW 3.0? ans12 iPhone algemeen 3 22 June 2009 00:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:32.