Phonak Smartlink

Phonak Smartlink discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft er iemand ervaring met de iphone gekoppeld aan de smartlink van Phonak?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 July 2009, 14:51
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Berichten: 1
Standaard Phonak Smartlink

Heeft er iemand ervaring met de iphone gekoppeld aan de smartlink van Phonak?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 July 2009, 15:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 6
Send a message via twitter to fonzie2405
Standaard

Mijn zoon gebruikt een smartlink van Phonak, ik zal vanavond testen of deze werkt met mijn iPhone.

Heb het zojuist geprobeerd, bluetooth koppeling maken gaat prima. Als je daarna de bluetooth functionaliteit van de smartlink gebruikt kun je ermee via je iphone bellen. Connectie wordt gemaakt, bij een inkomend gesprek kun je opnemen met de smartlink. Uitgaande gesprekken voer je ook via de smartlink, maar je moet wel op je telefoon kiezen. Spraaksturing werkt niet via de smartlink (maar dat geldt volgens mij voor heel veel bluetooth apparaten)

Laatst gewijzigd door fonzie2405; 24 July 2009 om 21:22.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:57.