iPhone zeer slechte dekking

iPhone zeer slechte dekking discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb met met iPhone die afkomstig is uit de US hele slechte dekking. Nu is mij verteld dat dit ligt aan de basebands of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 August 2009, 18:31
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard iPhone zeer slechte dekking

Ik heb met met iPhone die afkomstig is uit de US hele slechte dekking.
Nu is mij verteld dat dit ligt aan de basebands of verschillende signalen in US en NE. Kan ik dit om zetten in de kernel of heb ik beter signaal op FW 3.0 of een lagere?

Mvg,
Tim

Laatst gewijzigd door twynk; 3 September 2009 om 14:03.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 August 2009, 00:03
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Hm, heeft volgens mij niets te maken met de baseband maar met je provider in Nederland.

Oh ja: pas even je profiel aan.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.

Laatst gewijzigd door yingie; 22 August 2009 om 00:08. Reden: Tip
  #3  
Oud 22 August 2009, 10:16
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je kan je baseband niet downgraden, maar ik denk inderdaad dat het hier weinig mee te maken heeft. Je kunt het beste en even de firmware restoren en met je SIM dan nog eens proberen.
  #4  
Oud 28 August 2009, 13:35
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Hoe mijn baseband / fw te restoren?
  #5  
Oud 28 August 2009, 13:46
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Via iTunes, en dan voor restore (herstel) kiezen
  #6  
Oud 28 August 2009, 14:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Kan ik van de nieuwste fw ook downgraden naar een van de laagste?
  #7  
Oud 1 September 2009, 20:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Weet niemand dat hier?
  #8  
Oud 1 September 2009, 21:05
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Je kan je baseband niet downgraden, maar ik denk inderdaad dat het hier weinig mee te maken heeft. Je kunt het beste en even de firmware restoren en met je SIM dan nog eens proberen.
iphones uit de US hebben echt heel slecht bereik in NL want mijn simkaart aldus providers is niks mis mee gewoon kpnicon, in andere telefoons doet deze het ook prima... Ken iemand heeft ook een iphone uit de US en ook kpn deze heeft echter geen problemen omdat hij op een van de oudste FW zit. Kan ik de mijne downgraden om te kijken of dit verschil maakt ( hoog wss wel )

Heel erg bedankt
  #9  
Oud 1 September 2009, 23:12
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Downgraden maakt helemaal geen verschil. Ik zou de iPhone eens helemaal restoren en fw 3.0.1 erop zetten en jailbreaken met redsn0w. Dat zal het probleem verhelpen. Zo niet, dan denk eerder aan een hardwarefout. Heb je altijd slecht bereik gehad?
  #10  
Oud 2 September 2009, 18:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Downgraden maakt helemaal geen verschil. Ik zou de iPhone eens helemaal restoren en fw 3.0.1 erop zetten en jailbreaken met redsn0w. Dat zal het probleem verhelpen. Zo niet, dan denk eerder aan een hardwarefout. Heb je altijd slecht bereik gehad?
Heel erg bedankt voor je reactie, maar waarom bent u zo zeker van uw zaak?

Mvg,
Tim
  #11  
Oud 2 September 2009, 19:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Omdat je bij het downgraden je baseband niet downgrade. Sterker nog: hij tast de baseband niet eens aan bij een downgrade of restore naar dezelfde firmware. Alleen als je naar een hogere firmware update wordt de baseband opnieuw geflashed.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #12  
Oud 2 September 2009, 19:37
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Is het mogelijk om deze opnieuw te flashen of te downgraden?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Omdat je bij het downgraden je baseband niet downgrade. Sterker nog: hij tast de baseband niet eens aan bij een downgrade of restore naar dezelfde firmware. Alleen als je naar een hogere firmware update wordt de baseband opnieuw geflashed.
Inmiddels gereset / hersteld, jailbroken en unlocked maar geen succes

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 3 September 2009 om 10:29. Reden: EDIT-functie gebruiken a.u.b.
  #13  
Oud 2 September 2009, 23:43
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Daarom mijn vraag (wellicht iets teveel als 'after thought'): heb je altijd slecht bereik gehad met je 2G iPhone? Bij welke provider zit je? En hoe slecht is je bereik werkelijk?
  #14  
Oud 3 September 2009, 12:00
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Daarom mijn vraag (wellicht iets teveel als 'after thought'): heb je altijd slecht bereik gehad met je 2G iPhone? Bij welke provider zit je? En hoe slecht is je bereik werkelijk?
Haha klopt, op sommige plekken is mijn bereik net voldoende 2 streepjes ofzo.
Het bereik is altijd 1 streepje of geen service, heb gewone kpnicon Dekking dus daar kan het niet aan liggen.
  #15  
Oud 3 September 2009, 13:46
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Yeah! Ik heb hem zelf gemaakt
Het wat een klein schroefje dat miste, die van de antenne connector op de frontcase, daardoor heeft hij veel meer signaal gekregen.( meestal volop zelfs )

Heel erg bedankt nog allemaal!

Laatst gewijzigd door twynk; 3 September 2009 om 13:55.
  #16  
Oud 3 September 2009, 20:57
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Ah, hardware dus. Nou ja, gelukkig is het opgelost en kun je weer lekker bellen... daar is de iPhone tenslotte voor bedoeld
  #17  
Oud 4 September 2009, 13:08
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 18
Standaard

Ja inderdaad.
Wat wel vreemd is dat hij af en toe nog wel wegvalt, vooral als hij geconnect is op Wi-Fi etc..
  #18  
Oud 4 September 2009, 13:15
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Dat heb ik ook weleens, ja. doorgaans belt ie beter als ik van huis ben Maar over het algemeen heb ik geen probleem met bellen, gelukkig.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Zeer slechte verbinding Walt Archief 1 26 January 2010 15:44
Slechte GSM dekking bij T-Mobile MeneerDuck T-Mobile 43 7 September 2008 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:41.