herstellen loopt vast

herstellen loopt vast discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Graag jullie goede hulp met dit probleem, zal even chronologisch de zaken op een rij zetten; - iPhone geupdate naar nieuwe firmware - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 August 2009, 10:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 6
Standaard herstellen loopt vast

Beste mensen,

Graag jullie goede hulp met dit probleem, zal even chronologisch de zaken op een rij zetten;

- iPhone geupdate naar nieuwe firmware
- 's avonds iphone in lader (op stopcontact)
- volgende ochtend een melding op mn scherm (niet letterlijk maar iets als): Bellen & sms niet mogelijk, herstellen via itunes.
- aangesloten op itunes (op een snelle USB poort)
- in itunes op herstellen gedrukt
- herstellen begint, loopt allemaal soepel
- als op mijn iphone het apple logo verschijnt met een balkje eronder loopt deze langzaam vol.
- Alleen, als het balkje vol is blijft hij heir op hangen (heb geduld gehad, na 6 uur nog steeds op dit punt).

Dus; probleem volgens mij;
- Heb andere pc's geprobeerd, geen effect
- Heb DFU geprobeerd, geen effect
- Heb andere USB-poorten geprobeerd, geen effect

Heb geen Jailbreak, heb de iphone pas 2 weken, niet laten vallen, geen schade, niets raars, deed het tot nu toe perfect!

Wat nu?

Laatst gewijzigd door Pria; 28 August 2009 om 11:06.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 August 2009, 11:28
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pria Bekijk bericht
Beste mensen,

Graag jullie goede hulp met dit probleem, zal even chronologisch de zaken op een rij zetten;

- iPhone geupdate naar nieuwe firmware
- 's avonds iphone in lader (op stopcontact)
- volgende ochtend een melding op mn scherm (niet letterlijk maar iets als): Bellen & sms niet mogelijk, herstellen via itunes.
- aangesloten op itunes (op een snelle USB poort)
- in itunes op herstellen gedrukt
- herstellen begint, loopt allemaal soepel
- als op mijn iphone het apple logo verschijnt met een balkje eronder loopt deze langzaam vol.
- Alleen, als het balkje vol is blijft hij heir op hangen (heb geduld gehad, na 6 uur nog steeds op dit punt).

Dus; probleem volgens mij;
- Heb andere pc's geprobeerd, geen effect
- Heb DFU geprobeerd, geen effect
- Heb andere USB-poorten geprobeerd, geen effect

Heb geen Jailbreak, heb de iphone pas 2 weken, niet laten vallen, geen schade, niets raars, deed het tot nu toe perfect!

Wat nu?
Je weet heel zeker dat je je iPhone goed in DFU-mode hebt gezet? Het scherm is dan zwart, zie de Wiki.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 28 August 2009 om 11:49. Reden: Quote toegevoegd.
  #3  
Oud 28 August 2009, 11:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Je weet heel zeker dat je je iPhone goed in DFU-mode hebt gezet? Het scherm is dan zwart, zie de Wiki.
yup! weet het zeker.
  #4  
Oud 28 August 2009, 11:37
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pria Bekijk bericht
yup! weet het zeker.
Heb je ook al geprobeerd te herstellen in Recovery Mode?

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 28 August 2009 om 11:47. Reden: Quote toegevoegd.
  #5  
Oud 28 August 2009, 11:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Hangt ervan af, in principe wel, maar niet via ibrickr o.i.d.
Heb hem in de uitstadn verbonden met de pc, dan op Home-knop drukken, en krijg dan de melding ook (zie plaatje 4 recovery mode in wiki).

Maar krijg deze melding altijd, op welke manier ik ook verbind met een pc.

Trouwens plaatje 3 (vd recoverymode in de wiki) krijg ik altijd en alleen maar als ik de iPhone aanzet..
  #6  
Oud 28 August 2009, 11:47
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pria Bekijk bericht
Hangt ervan af, in principe wel, maar niet via ibrickr o.i.d.
Heb hem in de uitstadn verbonden met de pc, dan op Home-knop drukken, en krijg dan de melding ook (zie plaatje 4 recovery mode in wiki).

Maar krijg deze melding altijd, op welke manier ik ook verbind met een pc.

Trouwens plaatje 3 (vd recoverymode in de wiki) krijg ik altijd en alleen maar als ik de iPhone aanzet..
DFU-mode zou eigenlijk wel moeten werken.. Waar gaat t fout dan?

* iPhone in DFU-mode zetten
* Aansluiten aan de PC
* iTunes geeft een melding dat je iPhone alleen hersteld kan worden
* Herstellen
* Als nieuwe iPhone aanmelden
* Geen reservekopie terugzetten

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 28 August 2009 om 11:48. Reden: Quote toegevoegd.
  #7  
Oud 28 August 2009, 18:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 6
Standaard

ik zet de iPhone in DFU,
ik sluit hem aan op de pc, scherm blijft zwart,
itunes zegt alleen herstellen mogelijk,
ik click op herstellen, scherm springt op wit, daarna op apple logo, daarna op apple logo met " progress balk"
itunes zegt: iphone software herstellen" en de balk op mn iphone loopt langzaam vol,
dan blijft ie hangen als de balk geheel vol is...
  #8  
Oud 29 August 2009, 00:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Niemand een idee? Wordt redelijk radeloos van mijn iPhone, net nu ik er gehecht aan begon te raken...
  #9  
Oud 29 August 2009, 07:11
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Download de firmware eens opnieuw. Misschien is er een bitje 'omgevallen'. Verplaats desnoods de firmware die je nu op je pc hebt staan even naar elders of hernoem die tijdelijk (of gooi hem gewoon weg).
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #10  
Oud 30 August 2009, 22:13
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 9
Standaard

Misschien hele domme vraag maar als ik dus zo'n restore bestand binnen heb. Waarin moet ik hem dan neerzetten en hoe gaat dat herstel dan? bvd.
  #11  
Oud 30 August 2009, 22:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wilco65 Bekijk bericht
Misschien hele domme vraag maar als ik dus zo'n restore bestand binnen heb. Waarin moet ik hem dan neerzetten en hoe gaat dat herstel dan? bvd.
Waar je maar wilt, je kan er altijd heen browsen. Ik persoonlijk vind mijn documenten of mn buroblad erg handig. Maar dat is strikt persoonlijk natuurlijk
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 30 August 2009, 22:46
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 9
Standaard

Het ging mij erom hoe ik die dan opstart en hoe het herstel dan in zijn werking gaat. Kan ik dan gewoon erop klikken er staan zoveel bestandjes in. Moet ik hem ergens in een iPhone of apple map zetten.
  #13  
Oud 30 August 2009, 22:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wilco65 Bekijk bericht
Het ging mij erom hoe ik die dan opstart en hoe het herstel dan in zijn werking gaat. Kan ik dan gewoon erop klikken er staan zoveel bestandjes in. Moet ik hem ergens in een iPhone of apple map zetten.
Dan heb je waarschijnlijk een .zip binnengehaald die is uitgepakt. Dat is niet goed, je moet een .ispw hebben en deze kan je gewoon selecteren in iTunes.
  #14  
Oud 30 August 2009, 23:29
» iPhone NL 16GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 9
Standaard

ik heb de foon nu op de laptop aangeslotn en nu herkent hij de foon wel op i tunes. Nu krijg ik dus de tekst dat ik moet herstellen. Moet ik hem dan nu in i tunes herstellen en gaat er dan geen gegevens verloren of ishij dan weer helemaal schoon en kan ik alle foto's e.d vergeten. Ben wel herstel bestand aan downen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 4 herstellen naar originele fw. 4.1 loopt vast! Mitchelesley Jailbreak 4 18 December 2010 14:08
iPhone 2G herstellen loopt vast JANJANNEMANS iPhone algemeen 0 9 October 2010 11:07
iPad loopt steeds vast tijdens herstellen via iTunes zorphion iPad algemeen 0 1 September 2010 17:12
Iphone loopt vast en herstellen lukt niet! PeterTe iPhone algemeen 8 24 April 2009 18:01
iPhone 1e gen.: iphone loopt continu vast, niet eens de gelegenheid om te herstellen frankvh1990 Unlock 14 16 February 2009 21:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:09.