alleen 3G functies op een 3GS

alleen 3G functies op een 3GS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zwerf al een tijdje rond op deze site. Nu ik kamp met een probleem heb ik toch maar geregistreerd. Ik heb vanaf volgende ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 September 2009, 20:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 3
Exclamation alleen 3G functies op een 3GS

Hallo,

Ik zwerf al een tijdje rond op deze site. Nu ik kamp met een probleem heb ik toch maar geregistreerd.

Ik heb vanaf volgende week al een jaar een iPhone in me bezit.
Dit was een Iphone 3G.
2 weken geleden kwam ik erachter dat er haarscheurtjes in me telefoon zaten. Ik ben dus naar t-mobileicon gegaan om hem op te laten sturen.

Vandaag kreeg ik een telefoon terug. Namelijk een 3GS ipv een 3G. Hier komt mijn probleem...

Ik heb een back up gemaakt van me Iphone 3G om me contacten etc. te behouden.
Nu heb ik mijn 3GS geactiveerd en de back up van 3G op me 3GS gezet.

Nu blijkt dat alle functies van 3GS weg zijn. Ik heb dus nu qua hardware een 3GS maar qua software/firmware een 3G. Hoe kan ik dit verhelpen? Of moet ik nu toch maar weer alle contacten overtikken in een word document en me 3GS terugzetten naar fabrieksinstellingen? Of gaat dit niet werken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2009, 21:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Bizar dit! Weet je zeker dat het echt een 3GS is? Probeer eens een "herstel" via iTunes. Heb je dan de 3GS funktionaliteit weer terug?
  #3  
Oud 17 September 2009, 21:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik weet het heel zeker. Ik heb wat nagezocht op internet. De letters op de achterkant zijn feller gedrukt en deze telefoon is zeker weten zwaarder dan de vorige die ik had. Bij t-mobileicon zeiden ze ook dat ik nu een 3GS meekreeg en dat ik geluk had.
  #4  
Oud 17 September 2009, 21:16
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Even een tip tussendoor, aangezien ik je probleem nog nooit eerder tegen ben gekomen, en ik loop al een tijdje mee :
Stel je backup veilig! Zorg dat je weet waar iTunes de backup van je iPhone laat, en je daar ook een backup van maakt, zodat als er straks iets mis gaat, je altijd simpelweg je backup terug kunt zetten.

Zodra je dat hebt, kun je namelijk makkelijk alles proberen wat je wilt om hem weer goed te krijgen, zonder dat je je ook nog eens druk hoeft te maken over het kwijtraken van data.

iTunes overschrijft namelijk gerust een backup, zodra je hersteld en niet de backup terugzet!
  #5  
Oud 17 September 2009, 21:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 3
Standaard

Waar zet Itunes dan de back up neer?
  #6  
Oud 17 September 2009, 21:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door J0hann Bekijk bericht
Waar zet Itunes dan de back up neer?
Ik gebruik geen Windows, maar google zegt:

On Windows XP:
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

On Windows Vista:
C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\AppleComputer\MobileSync\Backup
  #7  
Oud 17 September 2009, 21:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 27
Standaard

ik heb ook een 3gs gahad van tmobileicon omdat ik mijn oude 3g 16GB opgestuurd had met haarscheurtjes maar ik heb mijn oude back up er op gezet en ik heb gwn kompas voice control en alle 3gs functies dus ik weet niet wat je allemaal gedaan hebt maar bij mij doet alles het gewoon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3GS Functies op 3G? p-J iPhone algemeen 51 1 August 2009 19:04
Welke functies van de 3GS te gebruiken op 3G rl88 Archief 1 10 June 2009 22:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:30.