Baseband 3.1 reflashen

Baseband 3.1 reflashen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Allen, Is er een mogelijkheid om de baseband te reflasen zodat Wifi tabellen weer worden hersteld. Ik heb namelijk het gevoel (na wat surfen) dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 October 2009, 12:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 14
Unhappy Baseband 3.1 reflashen

Allen,

Is er een mogelijkheid om de baseband te reflasen zodat Wi-Fi tabellen weer worden hersteld. Ik heb namelijk het gevoel (na wat surfen) dat mijn Wi-Fi tabel door de upgrade naar 3.1 corrupt is geraakt. Hierbij wordt namelijk ook de baseband geupdate.

De Iphone is orgineel simlock vrij dus met unlock of jailbreak hoef ik geen rekening te houden..

Bedankt,
Ronald
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 October 2009, 13:04
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee is niet mogelijk.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 1 October 2009, 13:05
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je een restore van de firmware doet wordt je baseband toch ook weer opnieuw geflashed?
  #4  
Oud 1 October 2009, 13:07
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Alleen als je update naar een nieuwere firmware. En dan moet die firmware ook een nieuwere baseband hebben.
  #5  
Oud 1 October 2009, 13:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Oh dan heb ik dat altijd verkeerd gedacht, was er nogal zeker van dat na een firmware restore altijd een baseband reflash werd uitgevoerd tijdens het restore proces. En dat alleen downgraden van de baseband niet mogelijk was.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Baseband 05.14.02 HA-iphone Unlock 2 26 November 2010 16:36
iPhone 3G: fw 3.1 baseband 05.11.07 bettina Unlock 0 30 May 2010 17:22
[bricked] Baseband/IMEI/Wi-Fi weg, baseband restore mislukt norckon Unlock [archief] 21 13 March 2008 21:16
Handleidingen:Downgraden baseband 1.1.2 naar baseband 1.0.2 (Win & Mac) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 23 26 January 2008 10:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:10.