contact landkeuze

contact landkeuze discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Is er een mogelijkheid om de landinstelling standaard op Belgie te zetten voor het aanmaken van contacten? Het probleem is vooral dat ik redelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 October 2009, 08:54
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard contact landkeuze

Hallo

Is er een mogelijkheid om de landinstelling standaard op Belgie te zetten voor het aanmaken van contacten?

Het probleem is vooral dat ik redelijk wat moet scrollen voor Belgie te selecteren wanneer ik een nieuw nummer invoer. Nogal vrij lastig als je het mij vraagt

Ik heb zitten zoeken op de forum naar een 5 tal kernwoorden maar geen avans. Als er hiervoor al een topic bestaat, sorry

Mvg
Peter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 October 2009, 09:16
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik begrijp de vraag niet goed. Jij moet een land selecteren bij het opslaan van een nieuw telefoonnummer?
  #3  
Oud 6 October 2009, 09:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard

Nee maar als je het adres wilt invoeren bij iemand, kun je het land kiezen.
Maar Belgie zit zo halverwegen van de meer dan 100 landen.

De vraag is dan, is er een mogelijkheid om het land standaard op Belgie te zetten.
Of zoals bij lettertype in word, dat de eerste reeks je favorieten zijn of laatst gekozen type.
  #4  
Oud 6 October 2009, 09:36
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsl‚n
Berichten: 1.309
Standaard

je moet je regionotatie op Belgie zetten, dan gaat het goed zoals jij wilt

algmeen/landinstellingen
__________________

  #5  
Oud 6 October 2009, 09:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
je moet je regionotatie op Belgie zetten, dan gaat het goed zoals jij wilt

algmeen/landinstellingen
zucht.... idd, het lukt
Had ik er maar eerder aan gedacht.

Merci
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
deblokkeren contact wimwessling iPhone algemeen 10 23 March 2010 21:55
Contact Images met Google Contact Sync cloverfield iTunes 1 30 August 2009 21:56
contact personen lbernabela Archief 1 29 February 2008 12:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:38.