SIM with no PIN lock?

SIM with no PIN lock? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hey, juist een iphone 3GS 32Gb gekocht hier in BelgiŽ dus normaal gezien geen SIM -lock. Ik steek er mijn mobistar SIM-kaartje in en hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2009, 15:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 8
Standaard SIM with no PIN lock?

hey,

juist een iphone 3GS 32Gb gekocht hier in BelgiŽ dus normaal gezien geen SIM-lock. Ik steek er mijn mobistar SIM-kaartje in en hij zegt dat hij m'n SIM-kaart niet vindt of dat er een SIM pin op zit en ik er een SIM kaart zonder SIM pin in moet steken... maar op deze moment kan ik dus niks doen...ik kan hem dus niet activeren via itunes...

ik heb op dit forum gezocht maar vond niet direct een soortgelijk probleem...het had meestal te maken met een unlock maar dat is hier niet van toepassing.

Wat nu?

alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2009, 15:43
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Heeft je simkaart een simlock - je moet dus een nummer intikken.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 7 October 2009, 15:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 8
Standaard

en hoe ik dat? want waar ik ook druk er gebeurt niet veel...kan juist noodnummer bellen
  #4  
Oud 7 October 2009, 15:44
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Wordt je SIM wel of niet herkend (vraagt hij om je SIM pincode), want dat is mij niet 100% duidelijk. Die melding kun je negeren dat er een SIM zonder pincode in moet, activeren kan gewoon met een SIM met pincode al moet je die wel even intoetsen.

Als je iPhone niet om de SIM pincode vraagt, doe je SIM er dan even opnieuw in.
  #5  
Oud 7 October 2009, 15:48
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Eventueel herstarten met je sim erin
  #6  
Oud 7 October 2009, 15:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 8
Standaard

ik kan precies geen code intoetsen...
de melding is letterlijk: "SIM LOCKED: Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone"
als ik hem aansluit met iTunes zegt die dat er geen geldige SIM in zit en dat ik niet kan activeren...

ik heb ondertussen m'n broer z'n proximus SIM kaartje eens geprobeerd en dat werkt wel...mag ik hem met deze SIM kaart activeren of niet?

en wat is er dan wel mis met mijn SIM-kaart? Ga'k die dan achteraf kunnen gebruiken?
  #7  
Oud 7 October 2009, 15:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 8
Standaard

En klaar is kees...
plots kreeg ik wel een knop met unlock...na 4 keer heropstarten....vreemd
toch bedankt voor jullie hulp...

voor mensen die dit ook zouden tegenkomen...telkens aan- en uitzetten tot die je een unlock knopje geeft...
  #8  
Oud 7 October 2009, 16:00
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik zou het komende dagen even goed in de gaten houden, lijkt alsof je SIM niet goed wordt herkend in je iPhone en dat is bij de iPhone een bekend kwaaltje.
  #9  
Oud 11 October 2009, 11:45
» iPhone UK 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: belgiŽ
Berichten: 7
Standaard

heb ik nu ook voor ,na 1.5jaar zonder problemen.....
kan er iem mij helpen aub????
100* heropstarten lijkt bij mij niet te helpen....om zot te worden
ik heb trouwens een proximus abo ,probleem is identiek als hierboven beschreven
mvg wim
  #10  
Oud 20 April 2010, 12:25
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 3
Standaard

Helluppp!!! Ik heb het zelfde probleem als hierboven omschreven. Krijg alleen maar een wit scherm, kan nergens een pincode of iets anders intoetsen....

Kreeg heel even nog te zien dat de batterij werd opgeladen maar toen werd alles zwart. Zit er ergens een reset knop?

Vind het trouwens wel heel slecht dat er helemaal geen handleiding oid bij zit zeg...
  #11  
Oud 20 April 2010, 13:35
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Handleiding staat online. En resetten doe je door de Powerknop en Homeknop net zolang vast te houden totdat de iphone is uitgegaan en vervolgens het appeltje weergeeft.
  #12  
Oud 20 April 2010, 13:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Berichten: 3
Standaard

Dankdank! Het resetten is inmiddels gelukt en de iPhone lijkt het nu te doen. Hij laadt nu op, ik kan bellen en gebeld worden dus ik kan nu ook aan de slag!

Bedankt voor je antwoord!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toegangscode en SIM zonder pin VerbeekeJunior iPhone algemeen 0 10 August 2009 16:36
Sim lock r.thielen Koopinformatie Nederland 1 2 May 2009 00:42
Is ie stuk??! Pin lock... etc... iTico Archief 0 30 July 2008 20:38
SIM Lock the duke Unlock [archief] 9 16 January 2008 17:57
hoe pin uitzetten op sim lightman iPhone algemeen 3 10 November 2007 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:59.