iphone maakt automatisch verbinding terwijl edge en 3g uitstaan

iphone maakt automatisch verbinding terwijl edge en 3g uitstaan discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vandaag kreeg ik de rekening binnen van mn abbonement en deze viel hoger uit dan verwacht, ik ben gaan kijken hoe dat kwam en zag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2009, 20:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Berichten: 3
Exclamation iphone maakt automatisch verbinding terwijl edge en 3g uitstaan

Vandaag kreeg ik de rekening binnen van mn abbonement en deze viel hoger uit dan verwacht, ik ben gaan kijken hoe dat kwam en zag dat er dagelijks verbinding werdt gezocht met het internet. Soms werdt er wel 4 mb gedownload/verstuurd. Ik vindt dit echter zeer vreemd omdat ik via sbsettings 3g en edge heb uitgeschakeld, als ik via safari verbinding probeer te maken zegt hij ook altijd dat dat niet mogelijk is om dat er geen verbinding is.

Ik hoop dan ook dat iemand me kan vertellen hoe ik dit uit kan zetten/ voorkomen want anders wacht me nog een dure maand.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2009, 21:49
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Hopelijk is er een jailbreak programma wat dit wel goed doet...
  #3  
Oud 8 October 2009, 10:26
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

Ik heb wel eens gelezen dat er toch applicaties zijn die toch verbinding maken ook al heb jij 3G en EDGE uitgezet.

Want als je die uitzet kun je geen mail ophalen en ook niet met safari browsen

Staat er dat je wel data verbruikt bij instellingen ?

Misschien toch een flatfee abonnement nemen van ca 10 euro per maand ?
__________________

  #4  
Oud 8 October 2009, 11:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Berichten: 3
Standaard

Hoi

Ik heb gister mn verbruik terug gezet naar 0 zodat ik kan controlleren of het daar zichtbaar wordt.

Verder wil ik ook een internet abbo mn huidige abonnement loopt pas deze maand af, en als hij zomaar elke dag verbinding blijft maken wordt dit ook weer een dure maand.
  #5  
Oud 8 October 2009, 16:50
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ik heb wel eens gelezen dat er toch applicaties zijn die toch verbinding maken ook al heb jij 3G en EDGE uitgezet.

Want als je die uitzet kun je geen mail ophalen en ook niet met safari browsen

Staat er dat je wel data verbruikt bij instellingen ?

Misschien toch een flatfee abonnement nemen van ca 10 euro per maand ?
Een flatfee abo is geen optie. De enige optie is gewoon een instelling waarbij het echt uitstaat. Ik heb thuis en op school Wi-Fi, dus ik kan die 10 euro beter zelf houden.
Dat de gsm er slecht mee opgaat is gewoon niet normaal. Als ik hier ook geen oplossing voor vind gaat de iPhone definitief de deur uit en zoek ik een gsm die dit wel gewoon kan.
  #6  
Oud 8 October 2009, 16:52
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

@vdvorst

aan je provider vragen of ze dit van hun kant uit willen zetten misschien ?
  #7  
Oud 14 October 2009, 21:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Berichten: 24
Standaard

Data loopt gewoon door zelfs als je geen provider data hebt ingevuld?
  #8  
Oud 14 October 2009, 21:19
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Misschien even foutieve instellingen proberen ingeven? Dan mag je er normaal gezien zeker van zijn dat het niet werkt.
  #9  
Oud 14 October 2009, 21:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2009
Berichten: 3
Standaard

had eerst helemaal geen provider gegevens ingevult en heb ze nu foutief ingevuld.. hoop dat dit werkt.

Het is alleen jammer dat ik dat pa achteraf kan zien.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel verbinding gedecteerd, maar geen wi-fi terwijl mijn Ipod touch wel Wi-Fi heeft cpc9280 Wi-Fi 3 10 March 2010 19:38
Voorkomen dat iPhone automatisch verbinding maakt Sikorsky55 iPhone algemeen 8 11 January 2010 20:33
Zomaar btg weg door edge terwijl ik niks doe. atillXTC iPhone algemeen 0 28 August 2009 13:58
Gaat iphone 3G automatisch over op edge bij afwezigheid Wi-Fi? Manimalle T-Mobile 14 6 August 2008 20:31
Automatisch in/uitschakelen 3g verbinding? redfuse Archief 3 7 July 2008 09:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:34.