valt zomaar uit..

valt zomaar uit.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Eerst en vooral wil ik zegge dat ik hier nieuw ben op dit forum en ik hoop dat ik dit topic bij de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 October 2009, 18:23
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 5
Standaard valt zomaar uit..

Hallo mensen,

Eerst en vooral wil ik zegge dat ik hier nieuw ben op dit forum en ik hoop dat ik dit topic bij de juist plaats heb gezet..

Nu komt mijn probleem wat dus nergens heb kunne vinde dus, was ophet internet aant doorkijke en ben dit forum tegengekomen dus dacht ik dat ik het beter hier kon vrage..

Ik heb mn iPhone nu al ongeveer een maandje, alles werkt prima en ik ben er heel erg content mee, een heel mooi en kwaliteit telefoon maar nu de laatste dagen heb ik iets opgemerkt wat dus eigelijk best wel raar is en ik merk dit probleem telkens keer als ik wakker ben en mn telefoon in mn hande pak.

Voor het slapen stond mn batterij percentage op 54%, alles goed afgeslote, op de bovenste knopke in gedrukt zoals altijd en ben gaan slape, toen ik opstond en mn telefoon in mn hande nam vond ik het raar, ik drukte op de homebutton maar er gebeurde niks, ik drukte op de boevenste knopje en er gebeurde weer niks, dan heb ik het bovenste knopje beetje ingedrukt gehouden toen kwam er zo'n batterij op te staan met een klein rood streepje erin en een bliksem symbooltje ernaast, dus hij wilt zegge dat ik mn batterij moet oplaaie.

Ik dacht zovan "ok, dan zal ik mn batterij maar oplaaien he", ik ben naar beneden geweest en heb mn telefoon ingestoken bij de stopcontact, normaal krijg je dan gewoon een batterij symbooltje met een small dun rood streepje zodat het je zegt dat de batterij word opgelaaien maar neen, deze keer kreeg ik plots apple symbool te zien en moest ik al drek mn toeganscode in voeren, dan mn pincode gelijk je het altijd moet doen als je eens de telefoon uit en terug aan hebt gezet, ik keek naar mn batterij percentage en het stond nog altijd op 54%, ik heb de telefoon terug uitgenomen van de stopcontact en het werkt nu zonder enige probleem.

Dus hier komt mijn vraag: Waarom valt de telefoon uit terwijl ik nog 54% batterij percentage heb zodat ik het zelfs niet kan aanzette TOT DAT ik het aan de stopcontact heb aangesloten, toen ging het wel.. Wat ik wel weet is dat het niks te make heeft met de software update van 3.1 naar 3.1.2, want op 3.1 was het ook 2 keer gebeurd en nu de eerste keer op 3.1.2..

Weet iemand waar het aan kan liggen?

Ik gebruik ook een lederen hoesje voor mn iPhone en ik steek hem ondersteboven in in de hoesje zodat ik de belsignalen en de berichtsignalen beter kan hore, dus wat ik ook dacht is misschien door zo te doen krijgt die bovenste knop van de telefoon een langdurige druk dat het dus later gewoon uitvalt, heb het zelf geprobeerd door zelf wat lang te duwen maar dat zal het probleem niet zijn.

Kan iemand mij hierover meer informeren?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2009, 20:36
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

het is erg raar. nooit meegemaakt.
doe zelf nooit me iPhone eigenlijk uit. voor in het geval als iemand belt.
maar als dit nog een keer voor komt moet je echt een probleem van maken. Nu nog niet denk ik. Mss een klein foutje van je iphone dat hij liet zien of hij leeg was, terwijl het niet zo was.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #3  
Oud 18 October 2009, 22:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Hupla, juist terug van de fitness en toen ik in mn wage kwam nam ik de telefoon in mn handen, weer dezelfde probleem, ik kreeg hem niet aangezet, ik moest de autooplaaier voor 5 minute ingestoken houden dan pas begon het weer te werke en deze keer stond de batterij op 56%, is echt raar..

Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen..
  #4  
Oud 18 October 2009, 22:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik zou zeggen: ga er mee terug naar t-mobileicon
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 18 October 2009, 23:13
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hem juist ingestoken in de stopcontact en in 15 a 20 minuten tijd was hem terug op 100%, ik snap het allemaal niet meer..

And by the way, ik heb hem in een Mobistar winkel gekocht, niet t-mobileicon, ik ben van BelgiŽ..
  #6  
Oud 18 October 2009, 23:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sm0oth Bekijk bericht
Ik heb hem juist ingestoken in de stopcontact en in 15 a 20 minuten tijd was hem terug op 100%, ik snap het allemaal niet meer..

And by the way, ik heb hem in een Mobistar winkel gekocht, niet t-mobileicon, ik ben van BelgiŽ..
Ik zou zeggen: ga er mee terug naar mobistar center
  #7  
Oud 18 October 2009, 23:44
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sm0oth Bekijk bericht
Ik heb hem juist ingestoken in de stopcontact en in 15 a 20 minuten tijd was hem terug op 100%, ik snap het allemaal niet meer..

And by the way, ik heb hem in een Mobistar winkel gekocht, niet t-mobileicon, ik ben van BelgiŽ..
Dat is snel-laden. Bij mij is ie na 30-1 uur ook al vol. Maar pas na 3-4uur is ie egt vol.
  #8  
Oud 19 October 2009, 00:04
» iPod touch 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Ligt aan je oplader was bij mij in ieder geval het probleem.
  #9  
Oud 19 October 2009, 00:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door A01091990 Bekijk bericht
Ligt aan je oplader was bij mij in ieder geval het probleem.
Kan zijn dat het aan mn oplader ligt maar wat is dan het antwoord dat mn telefoon gewoon uitvalt terwijl dat er nog 54% batterij percentage opstaat en dat ik het niet kan opezette TOT DAT ik het aan de stopcontact insteek en als ik het weer uittrek gaat die weer lang mee..?

In ieder geval niet gezond voor een duur toestel
  #10  
Oud 19 October 2009, 16:26
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Ik zal er even mee terug gaan naar mobistar, misschien ligt het toch aan de software?? je weet het immers nooit
  #11  
Oud 19 October 2009, 16:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Ik zal er even mee terug gaan naar mobistar, misschien ligt het toch aan de software?? je weet het immers nooit
doe eens een herstel, maar zet geen reserve kopie terug, dan kan je de software al uitsluiten
  #12  
Oud 23 October 2009, 16:53
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hem deze keer toch nog 2 a 3 uur ingestoken gehad, ook al stond hem op 100% na een half uurke, ik heb hem toch zo gelaten in de stopcontact en nu is dat probleem blijkbaar weg, ik denk dat het gewoon een bug is dat als mn iPhone ingestoken is dat het dus drek 100% laat zien terwijl het maar misschien ongeveer 15 a 20% heeft.. Eigenlijk mag dat niet..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3gs valt zomaar uit maedeira iPhone algemeen 9 5 June 2011 12:05
iPhone 4 beeld valt zomaar uit? ramisk iPhone algemeen 1 26 August 2010 20:06
iPhone 1e gen.: iPhone valt zomaar uit FlorianG Unlock 4 18 July 2009 00:46
Iphone valt zomaar uit ? marcl Archief 1 4 April 2008 09:17
Beeldscherm valt vaak zomaar uit jpingen Unlock [archief] 5 18 March 2008 12:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.