Bug bij lege batterij!?

Bug bij lege batterij!? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist een zeer ernstige bug gevonden in mijn iPhone 3G met firmware 3.1.2. Toestel is niet gejailbreaked en draait gewoon de originele firmware ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2009, 12:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard Bug bij lege batterij!?

Ik heb zojuist een zeer ernstige bug gevonden in mijn iPhone 3G met firmware 3.1.2.
Toestel is niet gejailbreaked en draait gewoon de originele firmware van Apple zonder modificaties.

Zo stuitte ik op de bug:

1) iPhone was helemaal leeg (hij is uit zichzelf uit gegaan)
2) iPhone via USB laten opladen aan de PC
3) Na een aantal minuten ging de iPhone uit zichzelf weer aan waarna hij synchroniseerde met iTunes
4) Na het sychroniseren wou ik een SMS versturen
5) Ik kwam er achter dat hij mij nooit om de SIM pincode gevraagd heeft
6) Ook stond de naam van mijn provider (zie screenshot) niet in beeld
7) Geprobeerd om ons huisnummer te bellen, met succes!
8) Bug gemeld op het iPhoneclub forum


Laatst gewijzigd door markiedam; 7 November 2009 om 14:47.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2009, 12:16
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Gejailbreakt met een customfirmware? Dan is het normaal dat je daar geen provider ziet. Of zie je die normaal wel?
  #3  
Oud 7 November 2009, 12:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Gejailbreakt met een customfirmware? Dan is het normaal dat je daar geen provider ziet. Of zie je die normaal wel?
Nope.. geen jailbreak.. simlockvrije telefoon uit Belgie met de originele firmware van Apple.
En ja, normaal zie ik altijd Vodafoneicon staan en vraag hij ook netjes om mijn pincode...

Alleen deze situatie dat hij volledig leeg was, is mijn echter nog nooit eerder voorgekomen met firmware 3.1.2. Bij vorige
firmware versies vroeg hij wel gewoon netjes om de pincode.

En na een reboot..... gewoon weer netjes om pincode gevraagd... en provider zichtbaar..



sorry WDS001

Laatst gewijzigd door markiedam; 7 November 2009 om 12:31. Reden: editknop gebruiken aub! sorry WDS001... ;-)
  #4  
Oud 7 November 2009, 18:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Zouden meerdere mensen dit willen proberen? Ik ben erg benieuwd of het aan de firmware van Apple ligt...
  #5  
Oud 7 November 2009, 18:55
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markiedam Bekijk bericht
Zouden meerdere mensen dit willen proberen? Ik ben erg benieuwd of het aan de firmware van Apple ligt...
Voor de duidelijkheid; alles werkt nu weer naar behoren, zoals het was? Lijkt mij interessant om het nog een keer te 'proberen' om te kijken of het een eenmalige fout was, of toch echt om een bug gaat.
  #6  
Oud 7 November 2009, 18:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Voor de duidelijkheid; alles werkt nu weer naar behoren, zoals het was? Lijkt mij interessant om het nog een keer te 'proberen' om te kijken of het een eenmalige fout was, of toch echt om een bug gaat.
Alles werkt inderdaad weer naar behoren... ik zal zelf ook nogmaals proberen het te reproduceren...
Ik houd jullie op de hoogte.
  #7  
Oud 8 November 2009, 11:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Appingedam
Berichten: 36
Standaard

Ik heb nu 3x geprobeerd het probleem te reproduceren, maar helaas zonder succes. Ik denk toch haast dat er iets fout ging met het booten van de iPhone.

Zover ik nu kan zien, was dit een incidentele bug....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs crasht vaak, snel lege batterij.. Wat nu? dvbeeten iPhone algemeen 0 9 February 2011 22:26
reset bij lege batterij peewe Archief 1 3 January 2010 10:39
Niet meer aan na lege batterij? Freapapeek Archief 2 26 October 2008 23:31
Lege batterij floris4 iPhone algemeen 2 1 December 2007 16:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:56.