Stem bediening

Stem bediening discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal. Ik weet niet precies wat ik gedaan heb met mij 3gs. als ik nu op een knop druk komt er een vrouwenstem die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2009, 18:01
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 194
Standaard Stem bediening

Hallo allemaal.

Ik weet niet precies wat ik gedaan heb met mij 3gs.
als ik nu op een knop druk komt er een vrouwenstem die allerlei commando's uit spreekt, bv: instellingen,en dan: type dubbel om te openen.

Ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit.
de zoekfunctie hier op het forum ook al gebruikt met voice commander, geen resultaat.

Wie kan mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2009, 18:52
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb de zelfde probleem.
ik ging naar instellingen pagina en beneden had ik zo functie aangezet,
toen kwamen de problemen... ik wist niet wat het was dus ging ik weer terug naar menu. en wilde ik op een knop drukken krijg ik opeens de naam van die knop te horen en dubbel clicken om te openen -.- zooo erg irritant...
ik wou dus weer uitzetten maar wanneer je op die instellingen pagina ben.. dan kan je het niet naar beneden scrollen o.O het blijft op die pagina, het gaat niet omlaag.
  #3  
Oud 8 November 2009, 01:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: ervaringen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 8 November 2009, 02:39
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 194
Standaard

Ik heb hersteld via Itunes, daarna de gevangenis ontvlucht en het slotje verwijderd.

Werkt prima nu weer.
  #5  
Oud 8 November 2009, 09:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Instellingen/Algemeen/Toegankelijkheid/VoiceOver will do the trick.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 10 November 2009, 00:35
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2009
Berichten: 2
Standaard

ja kan je wel zeggen maar je kan niet naar beneden kijken bij instellingen. je moest met 3 vingers zachtjes langs de iphone gaan om het naar beneden te krijgen.
maar dat werk 99% niet. 1% werkt die wel -.- ging na 100 keer eindelijk naar beneden
  #7  
Oud 10 November 2009, 00:42
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Je kan ook gewoon verbinden met iTunes, en Universal Acces configureren...En dan kun je VoiceOver uitzetten...
  #8  
Oud 10 November 2009, 03:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ascherit Bekijk bericht
ja kan je wel zeggen maar je kan niet naar beneden kijken bij instellingen. je moest met 3 vingers zachtjes langs de iphone gaan om het naar beneden te krijgen.
maar dat werk 99% niet. 1% werkt die wel -.- ging na 100 keer eindelijk naar beneden
Je kan met je vinger van links naar rechts schuiven over je touchscreen dan gaat hij naar beneden. Door deze wijze kun je naar het menu waar je deze voicecontrol uit kunt zetten en NOOIT meer aanzet.
  #9  
Oud 23 April 2012, 13:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 September 2011
Berichten: 3
Standaard

thanks man
Reageren

Labels
stembediening, voice commander??, voicecontrol


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bediening PlayStation 3 via Ipad eugje iPad algemeen 4 6 January 2011 16:53
Windows: PC naar IPAD bediening martijnhillfresh Desktop-applicaties 0 5 January 2011 10:27
Bediening Ipod Cerdik iPhone algemeen 1 23 June 2009 17:32
Bediening headset iPhone 3G kapot annejan iPhone accessoires en onderdelen 3 29 August 2008 08:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.