Voicemail sneltoets wijzigen

Voicemail sneltoets wijzigen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit met het volgende; Ik heb een externe voicemail provider genomen ( Greetinq - Home ) nou wil ik op mijn iPhone de sneltoets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 November 2009, 00:33
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 12
Standaard Voicemail sneltoets wijzigen

Ik zit met het volgende;

Ik heb een externe voicemail provider genomen (Greetinq - Home) nou wil ik op mijn iPhone de sneltoets voor voicemail aanpassen. Ik heb al wat zoekwerk verricht en dacht dat ik het simpel aan zou kunnen passen met de volgende code;

*5005*86*0887000xxx#

Het 088 nummer is dus het nummer van mijn voicemailbox.

Deze code doet verder niets en als ik op het icoontje tik wordt ik alsnog verbonden met mijn t-mobileicon voicemail.

Ook de code *5005*86# doet niets alleen een melding;

Fout bij uitvoeren verzoek. Geen netwerkvoorziening.

Beetje vreemde code met vol bereik van T-Mobile soms op 3G soms normale netwerk.

Ik heb een iPhone FW 3.0 Jailbroken
T-Mobile (geen iPhone abbo, en dus ook geen visual voicemail)

Ik hoop dat iemand een oplossing voor mij heeft want dit zou volgens mij een stuk makkelijker moeten kunnen.

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 November 2009, 08:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je moet je voicemailnummer volgensmij invoeren als +3188....
  #3  
Oud 16 December 2009, 22:17
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 12
Standaard

Ook een landnotering (+31) werkt niet.

Hij staat nou onder favorieten, maar ik krijg hem niet onder de voicemail knop.
  #4  
Oud 17 December 2009, 09:04
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ook met landcode maar zonder '+' lukt het niet?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi sneltoets Tocov Wi-Fi 4 3 March 2011 21:59
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
sneltoets Scooter iPhone algemeen 3 23 February 2009 09:48
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar T-Mobile 2 4 September 2008 20:53
Voicemail bericht bij niet ingesproken voicemail Vikash Overige providers Nederland 0 30 January 2008 22:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:15.