Spanning op zilveren rand iPhone

Spanning op zilveren rand iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heel raar. Het is gewoon onmogenlijk als de lader erop zit dan wel een spanning. Denk dat het dan aan je multimeter ligt verder is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 14 December 2009, 12:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 51
Standaard

Heel raar.
Het is gewoon onmogenlijk als de lader erop zit dan wel een spanning.

Denk dat het dan aan je multimeter ligt verder is het gewoon weg niet mogenlijk.

Dit vraagt om verder onderzoek met een oscilloscoop en kijken welke signalen de rand op vangt met lader en zonder lader.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 December 2009, 12:49
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

het is inderdad wel serieus als er 20 volt op je sierlijst staat , wil ook echt niet weten wat er allemaal kapot gaat als dit in een keer ontlaadt , weet van me werk dat met fout schakelen een keer , er een hele processerver de hens in ging .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #23  
Oud 14 December 2009, 13:57
Delphii's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Locatie: Maasmechelen
Berichten: 196
Standaard

Ik vind het ook raar, ik zou er ook nooit op hebben liggen meten als ik niets voelde, als ik de stekker uit trek voel ik ook helemaal niets, en mijn voltmeter werkt goed trouwens.
  #24  
Oud 23 December 2009, 09:15
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

hmm hier merk ik net ook dat me phone onder stroom staat ..

aangelsoten via usb, voelt niet echt prettig aan.. waar kan dat aan liggen ? heb er nooit last van gehad.. zelfde kabel, niks verplaatst


EDIT:: ... pak hem net op, en niks meer aan de hand.... ik voel geen stroom meer....

Laatst gewijzigd door markmg; 23 December 2009 om 09:25.
  #25  
Oud 23 December 2009, 10:48
Wook's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 114
Standaard

Ik heb het ook al meegemaakt. Statische elektriciteit? Ik kreeg namelijk zo'n schokje zoals je in de zomer soms tegenkomt wanneer je uit de wagen stapt.
  #26  
Oud 23 December 2009, 10:57
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wook Bekijk bericht
Ik heb het ook al meegemaakt. Statische elektriciteit? Ik kreeg namelijk zo'n schokje zoals je in de zomer soms tegenkomt wanneer je uit de wagen stapt.
het was geen normaal schokje bij mij, de hele rand stond en bleef onder spannig staan, geen idee hoeveel volt. maar het voelde meer dan de +/-5 volt die over USB gaat
  #27  
Oud 23 December 2009, 11:44
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Zowel de iphone als de muis van me PC voel ik regelmatig contact met electrischetijd, ik heb er vaak nog altijd wel een tijdje last van in me arm/hand als dit gebeurt.
En het is ook vaak rechts omdat ik rechtshandig ben en me iphone in me rechterhand houd en met links speel, Ik heb dit gekregen toen ik me iphone had gejailbreakt heb het al verschillende keren getest, met en zonder jailbreak maar telkens als ik de jailbreak er opzet dan heb ik meer spanning denk dat dan de accu harder moet werken en heeft dan dus ook meer stroom nodig.
  #28  
Oud 23 December 2009, 12:37
Wook's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markmg Bekijk bericht
het was geen normaal schokje bij mij, de hele rand stond en bleef onder spannig staan, geen idee hoeveel volt. maar het voelde meer dan de +/-5 volt die over USB gaat

Zolang ze je niet zwartgeblakerd terugvinden met een verschroeide iPhone in je hand is het geen probleem zeker?
  #29  
Oud 28 December 2009, 20:30
Delphii's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Locatie: Maasmechelen
Berichten: 196
Standaard

Ja maar toch is het heel raar dat er enkel spanning voelbaar is wanneer de oplader insteekt, zodra ik deze uittrek voel ik niets meer, dat zal bij de rest wsl ook wel zo zijn.
  #30  
Oud 13 January 2010, 18:49
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 2
Standaard Krijg schok als mijn Iphone aan het laden is en ik kom aan de rand ??

Ik heb nog maar net een Iphone en heb al mijn eerste probleem
Als ik hem oplaad ( via pc ) krijg een een schok als ik het metaal rond het scherm aanraak ( Iphone 2g ) Wat moet ik doen ?
  #31  
Oud 13 January 2010, 18:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 2
Standaard

waarschijnlijk lekt je pc een beetje stroom, ik heb dat altijd bij m'n vriendin.

Probeer het eens met een stopcontactlader?
  #32  
Oud 13 January 2010, 19:05
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #33  
Oud 13 January 2010, 19:17
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

gevaarlijke ****. denk toch dat er iets los zit dan
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #34  
Oud 13 January 2010, 19:54
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 2
Standaard

ok het ligt aan de pc want als hij oplaadt via de stekker is er geen probleem !
Bedankt johnybh
Reageren

Labels
iphone spanning


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: iphone (zilveren achterkant) blijft zoeken naar provider alexander123 Unlock 1 28 August 2010 20:55
4G en KPN Spanning bij de telco's? Underground Chat en geruchten 33 16 August 2010 20:42
Groene rand iphone 4 camera Nitrr iPhone algemeen 0 16 August 2010 13:26
Loslaten chromen rand iPhone 3G Christ1000 iPhone algemeen 7 27 August 2009 15:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:34.