Mute-knop doet heel vreemd..

Mute-knop doet heel vreemd.. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Mijn Mute-Knop doet sinds een tijdje heel vreemd. Ik heb een tijdje geleden een iPhone gekocht (er zit nog garantie op, maar dan ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 December 2009, 11:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2009
Berichten: 20
Standaard Mute-knop doet heel vreemd..

Beste,

Mijn Mute-Knop doet sinds een tijdje heel vreemd.

Ik heb een tijdje geleden een iPhone gekocht (er zit nog garantie op, maar dan ben ik hem weer een tijd kwijt en daar heb ik weinig zin in..) en deze heeft het altijd goed gedaan.

Ik heb hem nog nooit laten vallen of iets dergelijks, maar mijn mute-knop doet het niet goed meer. Hij is niet afgebroken en hij werkt nog gewoon, maar hij gaat alleen op mute als ik het knopje helemaal naar beneden druk. Als ik hem dus gewoon naar beneden druk gaat hij heel even op mute, maar als ik het knopje dan los laat springt hij weer gewoon op vol volume.

Weet iemand wat ik hier aan zou kunnen doen of wat de oorzaak ervan is?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 December 2009, 15:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brampower Bekijk bericht
Beste,

Mijn Mute-Knop doet sinds een tijdje heel vreemd.

Ik heb een tijdje geleden een iPhone gekocht (er zit nog garantie op, maar dan ben ik hem weer een tijd kwijt en daar heb ik weinig zin in..) en deze heeft het altijd goed gedaan.

Ik heb hem nog nooit laten vallen of iets dergelijks, maar mijn mute-knop doet het niet goed meer. Hij is niet afgebroken en hij werkt nog gewoon, maar hij gaat alleen op mute als ik het knopje helemaal naar beneden druk. Als ik hem dus gewoon naar beneden druk gaat hij heel even op mute, maar als ik het knopje dan los laat springt hij weer gewoon op vol volume.

Weet iemand wat ik hier aan zou kunnen doen of wat de oorzaak ervan is?

Alvast bedankt!

Hier hetzelfde probleem, als ik hem op de "aan stand" heb staan komt steeds het muto logo (bel met streep erdoor) in beeld.
De mute knop ga ik volgende week laten vervangen bij PDA-Tech.com
  #3  
Oud 15 December 2009, 15:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2009
Berichten: 20
Standaard

OkÚ, er is dus geen handmatige fix voor?
  #4  
Oud 15 December 2009, 17:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 13
Standaard

nou ik heb hier geleerd om een app. te downloaden waar de muteknop software matig mee kunt uitschakelen.
Met de software kun je hem dan nog wel bedienen.
Maar krijg ik niet werkend.
  #5  
Oud 15 December 2009, 18:56
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

is het niet een plugin voor bv SBSettings , even uitleg lezen die er bij staat .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #6  
Oud 15 December 2009, 22:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
is het niet een plugin voor bv SBSettings , even uitleg lezen die er bij staat .
Heb ik geinstalleerd, maar het knopje kun je niet uitzetten. Wel software matig bedienen.
Dus het probleem met het defecte knopje blijft
  #7  
Oud 15 December 2009, 22:06
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

en omzetten van knopje , dan reboot en kijken wat de plugin doet ┐ want anders is dit denk ik dan als je echt je knopje kwijt bent .
  #8  
Oud 15 December 2009, 22:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
en omzetten van knopje , dan reboot en kijken wat de plugin doet ┐ want anders is dit denk ik dan als je echt je knopje kwijt bent .
gedaan, helpt niets
  #9  
Oud 15 December 2009, 22:11
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

was te proberen
  #10  
Oud 17 September 2012, 18:25
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brampower Bekijk bericht
Beste,

Mijn Mute-Knop doet sinds een tijdje heel vreemd.

Ik heb een tijdje geleden een iPhone gekocht (er zit nog garantie op, maar dan ben ik hem weer een tijd kwijt en daar heb ik weinig zin in..) en deze heeft het altijd goed gedaan.

Ik heb hem nog nooit laten vallen of iets dergelijks, maar mijn mute-knop doet het niet goed meer. Hij is niet afgebroken en hij werkt nog gewoon, maar hij gaat alleen op mute als ik het knopje helemaal naar beneden druk. Als ik hem dus gewoon naar beneden druk gaat hij heel even op mute, maar als ik het knopje dan los laat springt hij weer gewoon op vol volume.

Weet iemand wat ik hier aan zou kunnen doen of wat de oorzaak ervan is?

Alvast bedankt!
Ik heb precies het zelfde probleem, heb je het kunnen oplossen?
  #11  
Oud 18 September 2012, 13:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Standaard

NIEMAND?---
  #12  
Oud 18 September 2012, 13:03
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard

als je nog garantie hebt,
maak dan een afspraak bij de genius bar in de echte apple store in Amsterdam!

Grote kans dat je toestel wordt omgeruild..
  #13  
Oud 18 September 2012, 13:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Standaard

Ik heb nog garantie maar geen bon meer, kan het dan nog? En moet ik naar Amsterdam of kan ik ook nar een icentre
  #14  
Oud 18 September 2012, 13:53
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard

Nee je hebt geen bon nodig, hun kunnen aan de hand van serienr oid. bij hun in de pc zien hoe of wat..

maar je moet wel naar de echte apple store in Amsterdam (of Oberhausen, Duitsland indien dichterbij) want dat zijn officiele apple winkels, die ook omruilen.

de icentre winkels doen dat niet, omdat ik uit naam van apple mogen verkopen, maar bij reparaties niet zomaar omruilen.
  #15  
Oud 18 September 2012, 16:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Standaard

Zou deze ook kunnen?

Amac | Apple Premium Reseller - De Apple expert bij jou in de buurt! - Amac heeft iFactors overgenomen

Op de Apple site staan bij store's ook ''service check point''.



BRON

Zou ik hier ook mijn iPhone kunnen omwisselen/nakijken?
  #16  
Oud 18 September 2012, 16:03
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.188
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larst Bekijk bericht




Zou ik hier ook mijn iPhone kunnen omwisselen/nakijken?
Daar staat toch een telefoonnummer bij. Bel ze op dan heb je een eenduidig antwoord
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŘmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #17  
Oud 18 September 2012, 16:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Standaard

Mijn serie nummer is DQGHP2JKDTC0, kan ik dan deze service aanvragen?
  #18  
Oud 18 September 2012, 16:11
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard

Ik zou even bellen, maar ik denk het niet hoor!

Voordat de Echte store in Amsterdam er was, ging iedereen naar Duitsland omdat het daar wel gebeurde.. dus als deze winkel het doet, was dat vast wel bekend en gingen de mensen niet helemaal daarnaartoe..

zou ze even bellen, dan weet je het zeker.

anders dus even via apple online een afspraak maken bij de genius bar in Amsterdam!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 18 september 2012 om 16:13 ----------

en over je service:

Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: May 28, 2013

dat kun je hier nakijken:

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

daar je serienr invullen en voila
  #19  
Oud 18 September 2012, 16:14
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.188
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larst Bekijk bericht
Mijn serie nummer is DQGHP2JKDTC0, kan ik dan deze service aanvragen?
Je kan bij Apple onmiddellijk een aanvraag indienen voor herstelling/vervanging:

  #20  
Oud 18 September 2012, 16:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2012
Berichten: 33
Standaard

Hoelag duurt dat? Ik heb ze net 2x proberen te bellen, maar ik word niet doorverbonden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mute knop Moffel iPhone algemeen 0 16 May 2011 14:27
Mute knop?? missvirusje iPhone algemeen 0 1 May 2011 00:41
Mute knop en landscape knop ipad gemakki iPad algemeen 17 22 December 2010 20:23
kantel / mute knop doet niets meer leenv iPad algemeen 12 26 November 2010 21:18
Mute-Knop afgebroken Colin. Archief 3 6 April 2009 13:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:11.