Scherm geeft af en toe GEEN respons!

Scherm geeft af en toe GEEN respons! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een tijdje geleden hier ook al iets over gepost maar toen kreeg ik geen antwoord, mijn iPhone (2G 8 GB Firmware 3.1.2) reageert ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 January 2010, 19:03
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard Scherm geeft af en toe GEEN respons!

Ik heb een tijdje geleden hier ook al iets over gepost maar toen kreeg ik geen antwoord, mijn iPhone (2G 8 GB Firmware 3.1.2) reageert niet op aanraking.

Unlocken lukt niet eens, af en toe doet hij het even en dan laat ik hem weer even liggen en dan doet hij het daarna weer. Andere fucties zoals de stilknop, volumeknoppen en homebutton reageren wel zoals het hoort en dmv me oortjes kan ik muziek aanzetten of me telefoon opnemen maar unlocken lukt niet!

Restore heb ik al geprobeerd, werkte niet
gevoeligheid aangepast via een tweak in cydia werkte ook niet

Ik weet echt niet meer wat ik moet doen, is het een hardware probleem????

Laatst gewijzigd door Wietjuh; 2 January 2010 om 19:07.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2010, 19:45
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ben bang van wel als ik het zo lees , harde reset zou nog kunnen .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #3  
Oud 3 January 2010, 09:17
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Een harde reset heeft ook geen zin, dan kom ik in me homescreen maar hij reageert nog steeds niet op tappen of swipen...

Maar het gekke is dus dat als hij het eenmaal wel ff doet dat hij het dan goed blijft doen totdat ik hem weer wegleg, dus dan is het een tijdelijk hardware probleem??? Klinkt bij mij een beetje raar in mijn oren
  #4  
Oud 3 January 2010, 13:52
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik vermoed dat je na de restore(s) de backup hebt teruggezet? Zo ja, doe dan nog eens een restore zonder de backup terug te zetten en je iPhone als nieuw aan te merken. Op die manier voorkom je dat een eventuele softwarefout met de backup meelift waardoor dezelfde fout weer optreedt.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 3 January 2010, 14:00
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Dat had ik meteen al geprobeerd, hij is inmiddels 2 jaar oud en kutten met beta's heeft me wel is dat soort dingen laten doen. Ik had hem een restore gegeven en geregistreerd als een nieuwe iPhone, jailbreak uitgevoerd en verder niks gedaan. Toen was de iphone tijdelijk weer even goed maar ging toch na verloop van tijd hetzelfde doen.

Ik ga het vanavond nog 1 keertje proberen denk ik, hij heeft de afgelopen 2 dagen helemaal niet gereageerd. Het gekke blijf ik vinden dat hij het wel "af en toe" doet/deed...
  #6  
Oud 3 January 2010, 16:36
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

Updaten naar 3.1.2 en kijken hoelang hij het houd zonder jailbreak
  #7  
Oud 3 January 2010, 16:51
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

ik kan hem niet gebruiken zonder jailbreak want dat staat iew in emergency mode, het is een 2G uit amerika en heb een Vodafoneicon simkaart...
  #8  
Oud 3 January 2010, 17:22
iPhone3G_Olé's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, België
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Olé Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Olé Send a message via twitter to iPhone3G_Olé
Standaard

Werkt de slider van emergency mode?
Hoe restore je dan? Custom ipsw?
__________________
iPhone 3G 16GB White - iPad Wi-Fi+3G 64GB - MacBook Air 11'
  #9  
Oud 3 January 2010, 17:41
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Dat ga ik vanavond ff kijken, of ie in emergency slide.
Ik restore hem gewoon dmv itunes herstel, geen eigen ipsx, gewoon die van apple. En daarna activeer ik hem met blackra1n.

Ik laat vanavond wel even weten of ik iets verder ben, maar ben bang dat ik voor een nieuwe pheun moet gaan kijken :'(
  #10  
Oud 3 January 2010, 17:51
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

het heeft idd natuurlijk niet het eeuwige leven .
  #11  
Oud 3 January 2010, 17:54
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Jammer genoeg niet nee, dat ding is 2 jaar echt een verlengstuk van me arm en hersens geweest

Najah, voor een redelijke prijs moet ik toch wel over kunnen stappen op een 16 GB 2G/3G iPhone...
  #12  
Oud 3 January 2010, 17:55
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ik weet het , heb de mijne nu 7 maanden en laast vergat ik em mee te nemen .....een hele dag afkicken ........
  #13  
Oud 4 January 2010, 18:38
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb gisteravond mijn iPhone gereset. In de emergency mode slide hij wel, maar na verloop van tijd ook niet meer... Na een blackra1n unlock heb ik gewacht met cydia erop te zetten, maar ook dit gaf hetzelfde probleem.

omdat ik het zo gek vind dat hij het in het begin wel doet en zodra hij een tijdje heft stil gelegen, in me zak heeft gezeten of iets dergelijks dat hij het dan niet meer doet, heb ik vandaag nog een keer gereset en van alles geprobeerd maar weer doet hij hetzelfde

het kan toch geen hardware probleem zijn als hij het wel gewoon goed doet vlak na de reset en daarna pas niet meer reageerd?

Kan het misschien aan de lichtsensor of iets anders liggen dat het scherm wel aan staat maar niet reageerd ofzo??

Please jongens, ik kan echt niet zonder me schatje

Oh, wat ook raar is, mijn edge logotje is weg en kan ook niet meer via edge internetten en dergelijke....

Is er een manier om mijn iphone gewoon helemaal terug te brengen naar nul? ik denk dat er een soort loop zit in de firmware bij mij ofzo...

Laatst gewijzigd door King1987; 4 January 2010 om 20:15. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #14  
Oud 4 January 2010, 18:42
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

in dfu aan itunes en dan 3.1.2 OFW installeren en geen backup terugzetten .
  #15  
Oud 4 January 2010, 18:44
iPhone3G_Olé's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, België
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Olé Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Olé Send a message via twitter to iPhone3G_Olé
Standaard

Ik denk toch dat dat niets anders dan hw is
  #16  
Oud 4 January 2010, 18:45
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Dat heb ik dus al 2 keer gedaan, gewoon herstel klikken en apple de rest laten doen, maar dat werkt dus niet

Laatst gewijzigd door Wietjuh; 4 January 2010 om 18:48.
  #17  
Oud 4 January 2010, 18:55
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ik denk idd ook dat ie hardwarematig zachies aan het overlijden is
  #18  
Oud 4 January 2010, 19:42
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik blijf het dan een eigenaardig probleem vinden, ik typ dit nu op me iPhone maart weet zo goed als zeker dat hij over een halfuurtje pcies hetzelfde gaat doen...
  #19  
Oud 4 January 2010, 20:18
iPhone3G_Olé's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, België
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Olé Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Olé Send a message via twitter to iPhone3G_Olé
Standaard

Laat ons effe weten hoe het afloopt!
  #20  
Oud 4 January 2010, 22:25
Wietjuh's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 29
Standaard

Tsjah, ik weet niet wat ik nu kan doen, downgraden of wachten tot een nieuwe update is voor nu denk ik de enige optie. Want ik blijf van mening dat het eigenlijk geen hardware probleem kan zijn aangezien hij het eerst wel doet.

Als iets stuk is hardwarematig gezien, dan is het ook echt stuk, als in doet echt niets meer. Dat is bij mij niet het geval want hij doet het prima met vlagen...

Of er moet een contactje loszitten, maar ik ga me niet wagen aan iphoneoperatie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Scherm reageert af en toe niet giel_k iPad algemeen 3 10 May 2010 17:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:47.