Geen ontvangst!

Geen ontvangst! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb van een 2G het display vervangen en daarna geupdate naar versie 3.1.2(7D11) Daarna met Blackra1n gejailbraked ( Ik kreeg alleen de optie om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2010, 00:16
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard Geen ontvangst!

Ik heb van een 2G het display vervangen en daarna geupdate naar versie 3.1.2(7D11) Daarna met Blackra1n gejailbraked ( Ik kreeg alleen de optie om Cydia en storm te installeren.Dus niet redsnow)
Daarna krijg ik bij het opstarten links boven------- en daarna GEEN SERVICE
Wil en iemand mij daar mee helpen?
Is dit volgens jullie een software- of hardware fout???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2010, 00:37
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

probeer is: instellingen /algemeen/ stel opnieuw in / herstel netwerk instellingen.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #3  
Oud 22 January 2010, 09:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Misschien handig als je eerst even controleert of je de antennekabels echt niet beschadigd hebt en goed hebt gemonteerd.
  #4  
Oud 22 January 2010, 10:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Ik heb gekeken waar de antenne aansluiting zit(links onderaan) en dat is allemaal prima inorde.als ik de Aan/uit knop en de home knop ingedrukt houd, komt hij ook niet in de stekker afbeelding.
Kan de antenne zomaar stuk gaan? Of denken jullie aan een software fout?
Ik wil eigenlijk eens de officiele software er op zetten om t proberen of hij alleen met T-Mobile wel werkt maar hij geeft aan dat er al de nieuwste software opzit.Kan de fout ook software matig zijn omdat ik met Blackra1n geen Redsnow heb geinstalleerd?

Als ik herstellen heb gedaan gaat alles goed maar aan het eind geeft hij:
De simkaart van deze Iphone wordt niet ondersteund
Dit terwijl ik er wel een T-Mobile simkaart in heb zitten
Is dit voor iemand nog een aanwujzing??

Laatst gewijzigd door iScorpio; 22 January 2010 om 14:03. Reden: samenvoegen
  #5  
Oud 22 January 2010, 11:12
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Het gaat om een 2G toch? Die slikken niet allemaal zomaar T-Mobile SIM kaarten.
  #6  
Oud 22 January 2010, 11:19
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

hoezo niet? Het is toch in eerte instantie ALTIJD T-Mobile?
  #7  
Oud 22 January 2010, 11:23
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fireball Bekijk bericht
hoezo niet? Het is toch in eerte instantie ALTIJD T-Mobile?
niet met een iphone van de eerste generatie.
  #8  
Oud 22 January 2010, 12:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

Is het zo, dat als ik linksboven ------ zie dat de unlock procedure goed verlopen is?
Dus dat het aan de antenne ligt?

Laatst gewijzigd door Fireball; 22 January 2010 om 13:32.
  #9  
Oud 22 January 2010, 14:00
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Met die streepjes neem ik aan dat je het bereik bedoelt. Ik denk toch dat er dan iets is met je antenne, want blijkbaar zit hij op het netwerk (of nog net niet) maar kan geen bereik vinden. Je kan even smsje proberen, daar is niet zoveel bereik voor nodig namelijk.
  #10  
Oud 22 January 2010, 14:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Weet je zeker dat de iPhone unlocked is?
Volgens mij moet de iPhone nog gewoon unlocked worden mbv BootNeuter.
  #11  
Oud 22 January 2010, 16:29
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

ik heb het gedaan met Bootneuter zoals je zei maar na het opstarten gaf hij even...zoeken(gaf mij hoop!!!) en daarna Geen service.
Als ik Bootneuter weer start geeft hij inderdaad version 4.6 ipv 3.9

Het versturen van een SMS gaat ook niet

Laatste: Toen ik bootneuter uitzette, gaf hij EVEN KPN daarna weer geen service

Wie oh wie helpt mij uit de brand!!!!

Ik krijg geen reactie dus ik denk dat jullie het ook niet meer weten.
Ik vermoed dat toch het antenne gedeelte stuk is en zal dus proberen dit te vervangen.

Laatst gewijzigd door King1987; 23 January 2010 om 15:43. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #12  
Oud 23 January 2010, 15:37
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Waar kom je vandaan? Ik heb eventueel nog wel een antenne liggen.
  #13  
Oud 26 January 2010, 23:02
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Norg
Berichten: 204
Standaard

sorry dat ik zo laat reageer!
Ik heb de complete unit gekocht en de verkoper wil hem omruilen.
In ieder geval bedankt voor het aanbod
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen ontvangst Juice Archief 9 6 April 2009 19:28
Geen ontvangst Paolo_Totti T-Mobile 3 20 February 2009 00:41
Geen ontvangst Hilton Unlock [archief] 5 28 May 2008 13:51
Geen ontvangst MrFCUUnknown Archief 1 8 February 2008 20:59
geen ontvangst wielie Overige providers Nederland 2 14 November 2007 18:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:56.