iTouch Mic. Input Probleem

iTouch Mic. Input Probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb een erg vervelend probleem met mijn iTouch 3G 32 GB. Telkens als ik een koptelefoon (of headset, etc.) met ingebouwde microfoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 March 2010, 18:42
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Exclamation iTouch Mic. Input Probleem

Hallo allemaal,

Ik heb een erg vervelend probleem met mijn iTouch 3G 32 GB.

Telkens als ik een koptelefoon (of headset, etc.) met ingebouwde microfoon dan doet het geluid het wel (hij laat geluid horen enz.), maar de microfoon niet. Ik heb dit getest met meerdere headsets. De meeste van Apple zelf! Bij anderen werken deze koptelefoons wel. Kan iemand mij helpen?


Bij voorbaat dank.


Met vriendelijke groet,

Noam
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2010, 19:11
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Noam Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik heb een erg vervelend probleem met mijn iTouch 3G 32 GB.

Telkens als ik een koptelefoon (of headset, etc.) met ingebouwde microfoon dan doet het geluid het wel (hij laat geluid horen enz.), maar de microfoon niet. Ik heb dit getest met meerdere headsets. De meeste van Apple zelf! Bij anderen werken deze koptelefoons wel. Kan iemand mij helpen?


Bij voorbaat dank.


Met vriendelijke groet,

Noam
toen ik hier last van had was me iPhone kapot
__________________
Plus+ name : Casixh0
  #3  
Oud 25 March 2010, 20:34
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casixh Bekijk bericht
toen ik hier last van had was me iPhone kapot
Mijn iTouch is gelukkig niet stuk .

Dit is zijn enige mankement
  #4  
Oud 25 March 2010, 20:54
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

kan dan de invoer van de headset wel kapot zijn dat was bij mij uitvoer van 1 oordopje ook geval
  #5  
Oud 25 March 2010, 21:06
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casixh Bekijk bericht
kan dan de invoer van de headset wel kapot zijn dat was bij mij uitvoer van 1 oordopje ook geval
Dat lijkt me niet het geval, want heb het met verschillende oordopjes geprobeerd.
  #6  
Oud 25 March 2010, 21:11
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Noam Bekijk bericht
Dat lijkt me niet het geval, want heb het met verschillende oordopjes geprobeerd.
en ze werken allemaal nie dat klopt om dat de invoer denk ik van je ipod zelf stuk is had ik ook met me iPhone had 3 oordop setjes gekocht en deden allemaal zelfde oortje niet
  #7  
Oud 25 March 2010, 21:17
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casixh Bekijk bericht
en ze werken allemaal nie dat klopt om dat de invoer denk ik van je ipod zelf stuk is had ik ook met me iPhone had 3 oordop setjes gekocht en deden allemaal zelfde oortje niet
Dat is juist het probleem. De input (invoer) doet het niet. Hoe los ik dit nu op?
  #8  
Oud 25 March 2010, 21:18
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dingen die je kunt proberen (van eenvoudig tot wat lastiger )

* iPhone eens opnieuw opstarten
* iPhone een harde reset geven (Home- en Lock/Awake-button ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
* iPhone herstellen in iTunes
* iPhone herstellen in iTunes en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in Recovery Mode en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in DFU-mode en dan geen reservekopie terug zetten

PS, deze meeste begrippen staan uitgelegd in de Wiki

Als dat niet werkt kan je beter even terug gaan naar de winkel.
  #9  
Oud 25 March 2010, 21:18
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

ik heb toen me verzekkering moeten inschakelen waar ik echt niet blij mee werd
  #10  
Oud 25 March 2010, 21:19
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Dingen die je kunt proberen (van eenvoudig tot wat lastiger )

* iPhone eens opnieuw opstarten
* iPhone een harde reset geven (Home- en Lock/Awake-button ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
* iPhone herstellen in iTunes
* iPhone herstellen in iTunes en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in Recovery Mode en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in DFU-mode en dan geen reservekopie terug zetten

PS, deze meeste begrippen staan uitgelegd in de Wiki

Als dat niet werkt kan je beter even terug gaan naar de winkel.
Thnx voor alle tips. Ga het morgen proberen en anders idd. naar de winkel.
  #11  
Oud 26 March 2010, 21:30
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 7
Standaard

Helaas heeft geen van bovengenoemde opties geholpen. Ik denk dat ik dan toch maar naar winkel moet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
input kapot gieleke6 iPhone algemeen 0 20 August 2010 15:33
iPod touch: 3.1.3 3g itouch gedowngrade naar 3.1.2 2g itouch erik1995 Jailbreak 3 4 August 2010 20:48
Probleem oplossen als remote + mic niet meer reageren jong iPhone algemeen 0 6 February 2010 13:42
Raar/Groot probleem (mic werkt niet) driepie iPhone algemeen 4 10 July 2009 09:07
Jack earphone input 2G rem4rk4ble Archief 3 16 March 2009 21:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:01.