Kan iPhone niet activeren

Kan iPhone niet activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een iphone 3GS uit amerika. Deze heeft een simlock van AT&T. Hij is nu geupdate naar 3.1.3 met apple's officiele firmware . ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 April 2010, 21:45
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard Kan iPhone niet activeren

Hallo,

ik heb een iphone 3GS uit amerika. Deze heeft een simlock van AT&T. Hij is nu geupdate naar 3.1.3 met apple's officiele firmware. Ik ben niet in het bezit van een AT&T simkaartje.

Hoe zou ik mij iPhone kunnen activeren, zodat ik hem dan iig als een ipod kan gebruiken totdat er een unlock voor de nieuwste baseband komt.

bvd OOOH

EDIT
HEB MIJN IPHONE GEDOWNGRADE NAAR 3.1.2 EN TOEN GEJAILBREAKED MET REDSNOW0.9.4, HIJ WERDT AUTOMATISCH GEACTIVEERD

HIER KAN EEN SLOTJE OP

__________________
life is awesome

Laatst gewijzigd door OOOH; 3 April 2010 om 11:26.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 April 2010, 21:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Even jailbreaken, tenzij je dat niet wilt natuurlijk.
  #3  
Oud 2 April 2010, 22:14
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

hoe zou ik mijn iphone dan kunnen jailbreaken. volgens mij zou ik hem eerst moeten activeren dan moelijk doen met SHSH file's om hem te downgraden naar 3.1.2 en dan zou ik hem pas kunnen jailbreaken.

of kan ik hem nu ook gewoon met een programma jailbreaken en snap ik er helemaal niks meer van
  #4  
Oud 2 April 2010, 23:38
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Mja wat even niet door mijn hoofd was geschoten is dat de jailbreak voor 3.1.3 volgensmij alleen nog maar werkt met de oude baseband.

Anderen hebben alsnog succes met blackra1n hoewel die voor 3.1.2 is, maar wat daar precies het geluk achter is weet ik niet. Proberen waard wellicht?
  #5  
Oud 3 April 2010, 10:26
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Had al veel geprobeerd, waaronder blackra1n. had geen effect. Iemand anders nog ideen?

EDIT
ben hem nu aan het downgraden naar 3.1.2, dan kan ik hem jailbreaken. als alles lukt tenminste. Hoe kan ik hem dan activeren? als ie dan al gejailbreaked is?

ZIE POST #1


Laatst gewijzigd door OOOH; 3 April 2010 om 11:33.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kan iPhone niet activeren george56 iPhone algemeen 0 28 March 2011 20:38
iPhone 3G: kan iPhone 3g niet activeren! El-Kenny Unlock 8 23 November 2010 23:02
iPhone 1e gen.: Kan iphone niet activeren Martijnvl90 Unlock 2 19 September 2010 21:53
Nieuwe iPhone 4 - kan niet activeren scitomedia iPhone algemeen 13 25 July 2010 00:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:29.