nieuw toutchscreen monteren 2g

nieuw toutchscreen monteren 2g discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) op youtube zie je hoe het werkt dus heb ik een nieuw glas +toutchscreen compleet gekocht heb die gemonteerd en nu wil die niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 April 2010, 20:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Question nieuw toutchscreen monteren 2g

op youtube zie je hoe het werkt dus heb ik een nieuw glas +toutchscreen compleet gekocht heb die gemonteerd en nu wil die niet meer opstarten ,
iemand enig idee wat het probleem kan zijn ?
dank bij voorbaat
mvg curd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 April 2010, 20:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 31
Standaard

Heb je zeker weten alle ribbon cables tijdens het terug in elkaar zetten weer goed vastgezet ?
de ribbon cable connectors willen nog wel eens losspringen als ze een beetje scheef zijn terug gezet.
Misschien dat dat tijdens het in elkaar zetten weer is los gesprongen.
Edit : Is het een origineel apple scherm ?
  #3  
Oud 8 April 2010, 22:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Standaard

Het Is een origineel apple scherm ik heb alles wel enkele keren na gezien , ik weet geen raad meer verder meschien is het moederbord stuk ! maar hij werkte zelfs met een kapot scherm
  #4  
Oud 9 April 2010, 08:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als je alleen een nieuw touchscreen hebt geplaatst, mag ik vragen hoe je dan het LCD van je oude module er af hebt gehaald? Bij de iPhone 2G zit dit namelijk toch echt allemaal aan elkaar vast.
  #5  
Oud 9 April 2010, 19:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Standaard

zoals op de video op youtube niks geforseerd
  #6  
Oud 9 April 2010, 19:17
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Link naar youtube video?
  #7  
Oud 9 April 2010, 20:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Standaard

dit heb ik gedaan en terug in een gestoken en hij start niet op
link YouTube - iPhone Screen Replacement & Disassemble/TakeApart Directions
  #8  
Oud 9 April 2010, 20:52
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ok je hebt het hele scherm vervangen, vroeg me al af hoe je alleen dat touchscreen had vervangen. Maar goed.

Weet je zeker dat je iPhone niet aan staat danwel opstart, of zie je gewoon simpelweg geen beeld?
  #9  
Oud 9 April 2010, 21:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Standaard

ik krijg geen beeld zie geen logo heb 2 schermen krijg met geen van beide beeld , de batt heefd 4,7 volt
  #10  
Oud 9 April 2010, 21:10
hellboysz's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 164
Standaard

De batterij wil ook wel eens leeg zijn ? ;-)
__________________
pwned
  #11  
Oud 9 April 2010, 21:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

En hoe reageert je pc als je de iPhone aansluit? Eventueel iPhone even reset geven, in het ergste geval vanuit DFU restoren?
  #12  
Oud 9 April 2010, 22:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: koksijde belgie
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar rgvcurd
Standaard

als ik die op de pc aansluit doet hij niks
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
zelf Wi-Fi module monteren sebascas Wi-Fi 1 26 April 2010 16:44
Tril functie monteren sentmen iPhone algemeen 6 5 March 2010 16:28
Monteren Cover iPhone 3g pascalbouwman iPhone accessoires en onderdelen 5 6 May 2009 15:53
nieuw nummer koppelen aan nieuw contact boboi iPhone algemeen 4 16 May 2008 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:26.