iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   probleem met speaker (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/59916-probleem-speaker.html)

mvw82 03-03-11 12:41

Bij mij gebeurd het de laatste tijd ook steedd vaker als hij stil ligt. Meestal na het ontvangen van een sms of iets.

vince_vega 16-03-11 20:00

Ik heb helaas sinds vandaag ook dezelfde melding. Kan zelfs de iPhone geen eens meer uit zetten. Als ik dit doe, start de iPhone na een zo'n 5 seconde meteen weer opnieuw op. En de ene keer doet het geluid wel en de andere keer niet.

Ik heb daarentegen mijn iPhone laten vallen, maar deze heeft niet echt een klapper gemaakt.

Edit: Ik zet net mijn iPhone nog een keer uit en deze bleef uit. Tot deze na een minuut of 5 uit zichzelf weer aan ging. Direct daarna weer de iPhone uitgezet en deze springt automatisch naar een paar seconden weer aan.

mxmichiel 20-03-11 21:26

Hey,

ik heb ook een tijdje rondgelopen met de melding "dit accesoire is niet geoptimaliseerd..etc" waarna bij het verschijnen van deze melding mij geluid van mij speaker het niet meer deed bij apps, youtube filmpjes, ipod functie etc.. Mijn wekker en beltoon deden het wel gewoon.

Afgelopen week contact openomen met deze persoon: Marktplaats.nl > iPhone 4G, 3G(S) defect? Vakkundige Reparatie < 15 min! - Reparatie en Onderhoud | Telecommunicatie in Wijk en aalburg, Noord-Brabant

Langsgegaan en hij heeft voor €50,- de laaddockmodule vervangen, waar ik zelf gewoon kon blijven toekijken, en nu heb ik nergens meer last van.

Het gaat bij mij om een 3Gs 16GB

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben

jordenvogel 28-03-11 23:34

ik heb precies hetzelfde probleem en heb geen idee hoe ik er vanaf kom maar soms doet hij het wel soms niet heel raar.. sinds de 4.3 update en de 4.3.1 heeft geen verbetering gebracht

bakkietje 28-07-11 15:08

Sinds een tweetal weken krijg ik ook deze melding :confused:

"Dit accessoire is niet geoptimaliseerd voor deze iphone; U kunt onverwachte geluiden horen als gevolg voor storingen in het mobile signaal en de signaalsterkte kan minder zijn.".

marcelsound 12-08-11 22:29

Met een wattenstaafje, de watten bijna allemaal verwijderen totdat deze er lekker inpast(koptelefoon aansluiting), dan spiritus aan het wattenstaafje en even een paar keer in en uit de koptelefoon aansluiting, klaar is keer!!!!

awierikx 28-08-11 14:41

Het probleem doet zich bij mij ook voor. In alle fora die ik bezoek, krijg ik geen oplossing terug. Kan iemand hier het ei van columbus doorgeven?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:16.