iphone touchsreen deadstrip

iphone touchsreen deadstrip discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, de touchscreen van mijn iphone aan de lniker kant werkte nietmeet nu dacht ik het zal het touchscreen wel zijn. heb dat vervangen nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 May 2010, 18:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Unhappy iphone touchsreen deadstrip

hallo,
de touchscreen van mijn iphone aan de lniker kant werkte nietmeet nu dacht ik het zal het touchscreen wel zijn. heb dat vervangen nu is deze strook nog altijd dood. hoe komt dit en hoe kan ik dit maken? softwarefout?

mvg,
robin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 May 2010, 18:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je de software nog niet heb "gereset" weten we nooit zeker of daar de fout ligt. Overigens wel vreemd dat je dat niet eerst getest hebt. = een stuk goedkoper

Zit het kabeltje goed? Zoja: dan kan het ook ook nog aan je logic board liggen als hij het nog niet doet.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 17 May 2010, 19:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

software had ik al geprobeerd hoor ;D en wat kan je daar aan doen aan dat logic board?

greetz
  #4  
Oud 3 June 2010, 20:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Locatie: Herselt
Berichten: 28
Standaard

hallo waar haal je een logic board of heeft er iemand 1 ofzo? of een kappote iphone waar het logic board ng van werkt? ;D
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Deadstrip -kriis Unlock [archief] 1 20 January 2008 00:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:46.