3G verbinding 3GS

3G verbinding 3GS discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal, Sinds 3 dagen heb ik problemen met 3G verbinding, verbinding valt regelmatig weg. iPhone heeft een spirit jailbreak , heb contract gehad met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 June 2010, 17:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard 3G verbinding 3GS

Hallo Allemaal,

Sinds 3 dagen heb ik problemen met 3G verbinding, verbinding valt regelmatig weg.

iPhone heeft een spirit jailbreak, heb contract gehad met telforticon maar alles schijnt volgens hun goed te werken.

Wie weet waar het aan kan liggen.

Laatst gewijzigd door mr-3gs; 2 June 2010 om 17:49.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2010, 20:53
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 261
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Ik heb 2 iphones. (waarom niet?)
Een met 3.0 en de anderet 3.12 firmware.
Toen ik SB settings had geinstalleerd moest ik iedere keer opnieuw opstarten omdat de 3G verbinding niet werkte.
Gedeinstalleerd en sindsdien geen probleem meer.
  #3  
Oud 2 June 2010, 21:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulT Bekijk bericht
Ik heb 2 iphones. (waarom niet?)
Een met 3.0 en de anderet 3.12 firmware.
Toen ik SB settings had geinstalleerd moest ik iedere keer opnieuw opstarten omdat de 3G verbinding niet werkte.
Gedeinstalleerd en sindsdien geen probleem meer.
zal het even proberen, bedankt voor de tip.
  #4  
Oud 2 June 2010, 21:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Berichten: 1
Standaard

ja ik heb hetzelfde probleem met mijn iPhone 3GS
ik zit ook bij telforticon en ik heb ook geen 3G meer,
dus ik hoop dat er snel verandering in komt !
  #5  
Oud 2 June 2010, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emielsluimer Bekijk bericht
ja ik heb hetzelfde probleem met mijn iPhone 3GS
ik zit ook bij telforticon en ik heb ook geen 3G meer,
dus ik hoop dat er snel verandering in komt !
heb later nog een keer gebeld, ze gaan het uitzoeken en terug bellen hoop dat het snel wordt opgelost.
  #6  
Oud 3 June 2010, 08:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mr-3gs Bekijk bericht
Hallo Allemaal,

Sinds 3 dagen heb ik problemen met 3G verbinding, verbinding valt regelmatig weg.

iPhone heeft een spirit jailbreak, heb contract gehad met telforticon maar alles schijnt volgens hun goed te werken.

Wie weet waar het aan kan liggen.
pas ff in je profiel aan dat je een jb heb.

telfort gaat naar mijn weten volgens het zelfde netwerk als t-mobileicon. van tmobile zijn de 3g problemen bekend. wellicht dat telfort (aangezhien zelfde netwerk wat wordt gebruikt) er dus ook last van heeft
  #7  
Oud 3 June 2010, 10:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Sbsettings heb ik verwijderd maar heeft niet morgen helpen. Wat ik raar vind is dat de iPhone wel aan geeft dat die 3G verbinding heeft maar zodra ik ga interneten blijft het bolletje naast de 3G icon draaien. en gebeurd er verder niets. Wanneer ik 3G uit en weer aan zet doet internet het wel.

Laatst gewijzigd door mr-3gs; 3 June 2010 om 10:23.
  #8  
Oud 3 June 2010, 10:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

ik heb dit zelfde probleem op bepaalde plekken in mijn woonplaats. heb jij overal het probleem dat 3g het niet doet mr-3gs ? of aleen op bepaalde plekken?

het kan te maken met hebben met dekkingsproblemen van het telforticon/tmobileicon netwerk
  #9  
Oud 3 June 2010, 10:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
ik heb dit zelfde probleem op bepaalde plekken in mijn woonplaats. heb jij overal het probleem dat 3g het niet doet mr-3gs ? of aleen op bepaalde plekken?

het kan te maken met hebben met dekkingsproblemen van het telforticon/tmobileicon netwerk
Ik heb het nu overall, thuis heeft het voorheen altijd prima gedaan en op werk. probleem is dat de iPhone aan geeft dat die 3G verbinding heeft maar het niet doet, heb het gevoel dat de verbinding wordt geblokkeerd.
  #10  
Oud 3 June 2010, 10:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

herstel netwerk instellingen geprobeerd?
  #11  
Oud 3 June 2010, 11:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
herstel netwerk instellingen geprobeerd?
Ben nu bezig om de telefoon volledig te herstellen en opnieuw te jailbreaken.

Zal netwerk instellingen ook herstellen.
  #12  
Oud 3 June 2010, 11:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

probeer het anders is 1 dag zonder jailbreak kun je meteen uitsluiten dat het daar aan ligt.
  #13  
Oud 3 June 2010, 11:37
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
herstel netwerk instellingen geprobeerd?

Dit was voor mij inderdaad de oplossing. Nadat ik SBsettings geinstalleerd had, was mijn 3g verbinding weg, maar na herstellen van netwerkinstellingen werkte het weer.
  #14  
Oud 3 June 2010, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mysteriousgirl_ Bekijk bericht
Dit was voor mij inderdaad de oplossing. Nadat ik SBsettings geinstalleerd had, was mijn 3g verbinding weg, maar na herstellen van netwerkinstellingen werkte het weer.
Heb nu de netwerkinstellingen hersteld en 3G werkt weer, hoop dat het blijft werken.
  #15  
Oud 3 June 2010, 12:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
probeer het anders is 1 dag zonder jailbreak kun je meteen uitsluiten dat het daar aan ligt.
Nadat ik de iPhone heb hersteld, heb ik even geprobeerd gaf het zelfe probleem.
  #16  
Oud 3 June 2010, 13:06
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 261
Send a message via twitter to paulT
Standaard

telforticon werkt op het netwerk van kpnicon, dus heeft niets met de problemen van tmobileicon te maken.
Dat de netwerken problemen hebben met de onverwachte sterke groei van smartphones lijkt me logisch.
  #17  
Oud 3 June 2010, 13:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulT Bekijk bericht
telforticon werkt op het netwerk van kpnicon, dus heeft niets met de problemen van tmobileicon te maken.
Dat de netwerken problemen hebben met de onverwachte sterke groei van smartphones lijkt me logisch.
klopt telfort werkt op KPN netwerk.
  #18  
Oud 3 June 2010, 17:16
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 17
Standaard

Hetzelfde probleem met telforticon/kpnicon altijd een perfecte verbinding gehad. Sinds eergisteren geen verbinding meer. Eerst in Den Haag, Rijswijk en Rotterdam niet in Gouda wel. Tot vandaag toen ook geen verbinding meer in Gouda. Ik heb verder niets in de tussentijd gewijzigd op mijn iPhone. JB zat er al een hele tijd op dus daar ligt het niet aan denk ik. SB settings heb ik niet geinstalleerd staan. Wie het weet mag het zeggen.
  #19  
Oud 3 June 2010, 17:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door runnerpeter Bekijk bericht
Hetzelfde probleem met telforticon/kpnicon altijd een perfecte verbinding gehad. Sinds eergisteren geen verbinding meer. Eerst in Den Haag, Rijswijk en Rotterdam niet in Gouda wel. Tot vandaag toen ook geen verbinding meer in Gouda. Ik heb verder niets in de tussentijd gewijzigd op mijn iPhone. JB zat er al een hele tijd op dus daar ligt het niet aan denk ik. SB settings heb ik niet geinstalleerd staan. Wie het weet mag het zeggen.
Heb sinds van morgen weer vol op bereik .
  #20  
Oud 3 June 2010, 17:45
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 17
Standaard

Van de telforticon site (forum geplukt) het is momenteel niet altijd mogelijk om een langdurige data verbinding op te zetten, de verbinding kan na ongeveer 10 minuten verbroken worden.

Onze excuses voor het ongemak. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Daphne

Edit: Tijd afmelding 20:44

Wij helpen u graag op dit openbare forum. Telfort webcare reageert niet op privéberichten.

Telfort webcare Moderator
Berichten: 1924 Geregistreerd op: di 28 apr 2009, 14:14
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iphone 3gs gejailbreakt daarna geen verbinding meer jurd91 Jailbreak 5 26 October 2010 01:15
Iphone 3GS: verlies van verbinding bj telefoongesprekken Bultep iPhone algemeen 8 23 September 2010 12:08
Geen verbinding tussen PC en 3Gs Thomas H. iPhone algemeen 0 21 June 2010 12:43
iPhone 3GS en 3G verbinding nielz iPhone algemeen 4 13 December 2009 18:26
iPhone 3gs maakt geen verbinding met itunes Davidzoon iTunes 5 18 July 2009 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:16.