Multitask uitzetten 3G

Multitask uitzetten 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Na jailbreak wilde ik toch de multitask weer uithebben op me 3G. iOS4 jailbreak and multitasking now available for iPhone 3G [Updated] | Pixelated Geek...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 June 2010, 23:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard Multitask uitzetten 3G

Na jailbreak wilde ik toch de multitask weer uithebben op me 3G.

iOS4 jailbreak and multitasking now available for iPhone 3G [Updated] | Pixelated Geek
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 June 2010, 10:51
Jupsin's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 75
Standaard

De enige manier om dit te doen is;

Het inschakelen(in dit geval uitschakelen) van de wallpaper en multitasken

  1. Log in via SSH en ga naar de directory /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/
  2. Kopieer het bestand N82AP.plist dat je daarin vindt naar je computer
  3. Gebruik een bovengenoemde plist-editor om N82AP.plist te openen
  4. Als je gebruik maakt van Property List Editor van Xcode:
    • Voeg onder de Capabilities array een nieuwe invoer toe genaamd multitasking
    • Zet het type op Boolean en vink de checkbox aan die verschijnt
    • Voeg vervolgens een nieuwe invoer toe genaamd homescreen-wallpaper
    • Zet ook hier het type op Boolean en vink de checkbox aan die verschijnt
  5. Als je géén gebruik maakt van de Property List Editor van Xcode, voeg je deze code toe:
    <key>multitasking</key>
    <true/>
    Zet deze niet op True, maar op False (of op NO, in plaats van YES)
    <key>homescreen-wallpaper</key>
    <true/>
  6. Sla vervolgens de wijzigingen aan N82AP.plist op
  7. Kopieer met behulp van SSH het bestand naar /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/ (overschrijven)
  8. Reboot je iPhone 3G
En anders is een herstel de gemakkelijkste mogelijkheid.
Uiteindelijk raak je niks kwijt, als je daarna een reservekopie terugzet
  #3  
Oud 25 June 2010, 10:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

die link werkte prima ;-) hoefde ik niets met SSH te doen gewoon met iphone explorer

Die "Voeg onder de Capabilities array een nieuwe invoer toe genaamd multitasking" hoeft niet aangezien die er al instaat (anders zou die niet actief kunnen zijn )
  #4  
Oud 25 June 2010, 12:31
Jupsin's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 75
Standaard

Aha inderdaad, ik zag je iPhone explorer op je twitter
Heb hem ook even gedownload. Eindelijk geen SSH geklooi meer.
is het inmiddels wel gelukt?
  #5  
Oud 25 June 2010, 13:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jupsin Bekijk bericht
Aha inderdaad, ik zag je iPhone explorer op je twitter
Heb hem ook even gedownload. Eindelijk geen SSH geklooi meer.
is het inmiddels wel gelukt?
uiteraard ;-), is wel een stukkie sneller.. (ook die wallpaper uitgezet)
  #6  
Oud 25 June 2010, 15:00
Jupsin's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 75
Standaard

Haha inderdaad, ik kwam er achter dat je iPhone echt super traag wordt van alle utilities als multitask en wallpaper. Dus vond het het niet waard; jailbreak weer weggehaald. Of ik hem nog ga jailbreaken weet ik niet
  #7  
Oud 26 June 2010, 12:22
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

iFile werkt niet meer bij mij, dus kan de file niet meer via de iPhone veranderen.

Maar als ik dit dus via SSH doe en het bestand kopieer dan krijg ik deze tekens en tekst:
Code:
switch]accelerometer[device-name^marketing-name\multitaskingUarmv6_telephony-maximum-
generationSgps
Terwijl ik dit dus eerst kreeg via iFile:
Code:
<key>multitasking</key>
<true/>
<key>homescreen-wallpaper</key>
<true/>
Wat doe ik verkeerd?

Oh en gebruik dus wel een plist editor hiervoor.

Laatst gewijzigd door Dragon; 26 June 2010 om 12:36.
  #8  
Oud 26 June 2010, 14:32
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

....jaja.... duidelijke taal
  #9  
Oud 26 June 2010, 22:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

verkeerde file gekopieerd..

google maar even op "iPhone explorer" gratis pakketje gaat het iets makkelijker...


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
iFile werkt niet meer bij mij, dus kan de file niet meer via de iPhone veranderen.

Maar als ik dit dus via SSH doe en het bestand kopieer dan krijg ik deze tekens en tekst:
Code:
switch]accelerometer[device-name^marketing-name\multitaskingUarmv6_telephony-maximum-
generationSgps
Terwijl ik dit dus eerst kreeg via iFile:
Code:
<key>multitasking</key>
<true/>
<key>homescreen-wallpaper</key>
<true/>
Wat doe ik verkeerd?

Oh en gebruik dus wel een plist editor hiervoor.
  #10  
Oud 27 June 2010, 00:49
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

N82AP.plist

Dat is toch echt dit bestand.
  #11  
Oud 27 June 2010, 01:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
N82AP.plist

Dat is toch echt dit bestand.
dus niet wat ik heb bijgesloten heb ?...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Screen shot 2010-06-27 at 01.52.44.jpg‎ (48,6 KB, 52x gelezen)
  #12  
Oud 27 June 2010, 18:53
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lordvader Bekijk bericht
dus niet wat ik heb bijgesloten heb ?...
Bijgesloten?? Begrijp het niet echt...

Kom trouwens met iPhone Exporer niet verder dan bij de Media bestanden en Apps. Meer is niet te zien.
?????

Laatst gewijzigd door Dragon; 27 June 2010 om 19:00.
  #13  
Oud 28 June 2010, 09:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Bijgesloten?? Begrijp het niet echt...

Kom trouwens met iPhone Exporer niet verder dan bij de Media bestanden en Apps. Meer is niet te zien.
?????
ja dat snap ik dat je niet verder komt, je bent niet als ROOT verbonden.

Onderin klikken op CHANGE ROOT > dan optie link boven..

Vervolgens kan je wel naar de betreffende file..
  #14  
Oud 28 June 2010, 09:51
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lordvader Bekijk bericht
ja dat snap ik dat je niet verder komt, je bent niet als ROOT verbonden.

Onderin klikken op CHANGE ROOT > dan optie link boven..
Juist ja, dat is dus het probleem. Kan op mijn Mac niet de optie links boven kiezen. Die is grijs uitgevlakt. En op mijn PC kan ik het wel selecteren maar dan kan ik weer niet op "OK" of "Cancel" drukken. Kan de window alleen sluiten door op het kruisje rechts boven te drukken.

Dus kom ik niet in mijn ROOT.

En heb ook al afc2add via Cydia geïnstalleerd.

  #15  
Oud 28 June 2010, 09:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

dus de optie links onder? (change root) kan je niet kiezen? (als die op je mac zit aangesloten)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Screen shot 2010-06-28 at 09.54.13.jpg‎ (70,0 KB, 24x gelezen)
  #16  
Oud 28 June 2010, 10:08
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

De optie wel maar de selectie om de ROOT te kiezen kan ik niet selecteren.

Maar goed, er is net een update van iFile uitgekomen die wel weer in iOS4 werkt. En daar zie ik wel weer de code die ik gewend ben te zien, en kan ik dus de tekst <true/> weer aanpassen.

Toch bedankt voor je hulp en tijd lordvader.
  #17  
Oud 14 November 2010, 04:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2010
Berichten: 13
Standaard ik wil op mijn iphone 3g multitask

kan iemand mij misschien uitleggen hoe ik op mijn iphone 3g multitask kan zetten alvast bedankt
  #18  
Oud 14 November 2010, 08:49
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.681
Standaard

Dat kan alleen als je shift-hersteld in iTunes met Een firmware versie waarin multitask is geactiveerd (bijv met pwnagetool een custom firmware maken)
  #19  
Oud 14 November 2010, 10:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

2 woorden

Cydia App

Zoals ztoggle


Ps @ hierboven je lult
Je hoeft totaal niet een cf ispw hebben
3.1.3 kan via jailbreakme
Dan heb je Cydia
Download je ztoggle

Switch multitask toggle
Respring en klaar

Laatst gewijzigd door Need-iPhone; 14 November 2010 om 10:04.
  #20  
Oud 14 November 2010, 11:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Locatie: Thuis
Berichten: 124
Standaard

Waarom zou je dat eigenlijk willen, ervaringen van anderen hier op het forum is dat je 3G ontzettend langzaam wordt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Multitask gestures DJxReventon iPhone algemeen 14 28 April 2011 22:38
Multitask apps paulhofman Jailbreak apps en thema's 6 2 January 2011 17:25
Progamma Multitask Closer NigelNL Jailbreak apps en thema's 0 30 November 2010 12:00
multitask balk jordywos Jailbreak apps en thema's 3 23 October 2010 17:33
multitask waspoeder iPhone algemeen 4 2 August 2010 17:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:08.