Rotary switch op iPhone 3G?

Rotary switch op iPhone 3G? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Waar zit de rotary switch op de iPhone 3G? Ik kan hem nergens vinden. Ik zou overigens niet weten waarom Apple dit mogelijk niet heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 June 2010, 00:34
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard Rotary switch op iPhone 3G?

Waar zit de rotary switch op de iPhone 3G? Ik kan hem nergens vinden. Ik zou overigens niet weten waarom Apple dit mogelijk niet heeft aangeboden in de iOS voor iPhone 3G.. anders maar weer via Cydia.. :S
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 June 2010, 00:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 24
Standaard

Deze heb je alleen wanneer je multitasking hebt aangevinkt. Heb je dat dat gedaan? 2x drukken op je homebuttom en dan naar rechts vegen.
  #3  
Oud 27 June 2010, 00:47
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Nee, want toen ik multi-tasking had spacete m'n iPhone helemaal, dus dat heb ik nu niet meer.. op naar Cydia dus!
  #4  
Oud 27 June 2010, 00:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik heb het zelf ook niet geinstalleerd. Werd echt een supersloom apparaat! In Cydia staat ie bij rotation inhibitor.
  #5  
Oud 27 June 2010, 00:56
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Jup, ik heb hem ge´nstalleerd en werkt prima. Ik ga nu echt pitten, het is al laat, welterusten iPhoneclub forum.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gevoelige iphone vibration switch chucky102 iPhone algemeen 1 27 February 2011 20:15
iPhone: iPhone 3G schiet in safemode bij gebruik quick switch (jailbreak) Bijlie Jailbreak 0 29 November 2010 23:49
Trilfunctie iphone inschakelen. Ringer/Mute switch kapot. Schepmic iPhone algemeen 6 21 August 2010 08:12
iPhone mute switch kapot? jero9000 iPhone algemeen 1 30 July 2010 19:20
Bestaat er een iphone Switch voor de dock connector aansluiting? ross iPhone accessoires en onderdelen 0 10 May 2010 13:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:37.