iPhone simkaartnummers

iPhone simkaartnummers discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik ga morgen mijn iPhone 3GS verkopen zodat ik de iPhone 4G kan gaan halen maar dan moet ik nog wel 3 weken wachten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 July 2010, 12:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Question iPhone simkaartnummers

Beste,

Ik ga morgen mijn iPhone 3GS verkopen zodat ik de iPhone 4G kan gaan halen maar dan moet ik nog wel 3 weken wachten dus ondertussen zal ik een oude gsm moeten gebruiken.

Nu ik heb zoveel nieuwe nummers op mijn iPhone maar die staan als ik het goed begrijp op het geheugen van de iPhone en niet op mijn simkaart?

Is er een manier om al mijn iPhone nummers naar mijn simkaart te kopiŽren zodat ik dan toch al mijn nummers heb op mijn voorlopig toestel?

Alvast bedankt voor jullie hulp,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 July 2010, 12:45
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je nummers staan ook op je mac in je adresboek.
  #3  
Oud 6 July 2010, 14:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Ja dat weet ik, maar zo heb ik zo nog niet op mijn simkaart en ik moet mijn simkaart in mijne oude Samsung D500 steken dan heb ik toch elke nummer nodig? Anders moet ik ze er opnieuw gaan inzetten en vind ik verloren werk.

En op mijn mac zijn adresboek staat geen enkele telefoonnummer.
  #4  
Oud 7 July 2010, 14:18
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Syncroniseer met adresboek, dan heb je al minstens een backup.
Kan je de Samsung niet sincen met je mac ?
Bij Proximus kan je ook een backup maken als klant.

Uitleg over syncroniseren: http://support.apple.com/kb/HT1386?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:48.