Remote control

Remote control discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar eigenlijk deze vraagstelling niet gevonden: Aangezien ik tijdens mijn vakantie vanuit de luie stoel Itunes dat op mn laptop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 July 2010, 11:11
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 3
Standaard Remote control

Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar eigenlijk deze vraagstelling niet gevonden:

Aangezien ik tijdens mijn vakantie vanuit de luie stoel Itunes dat op mn laptop staat wil bedienen met mn iPhone heb ik de volgende vraag:

Ik heb nog een oude kpnicon/experiabox thomson modem-router met Wi-Fi.
Deze wil ik dan aansluiten en de laptop op dit netwerk hangen.
De modem maakt dus geen verbinding met internet via dsl.

Vraag: Kan ik nu wel via mijn iphone connecten met itunes op de laptop?
Of heb je voor de remote-app internet nodig?

Ik hoop dat iemand me snel antwoord kan geven.

gegroet!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2010, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Voor zover ik weet is er voor alle remote apps een internetverbinding nodig. Bij Rowmote (gebruik ik zelf veel) moet je op hetzelfde netwerk zitten. En bij programma's als Logmein heb je ook zowel op je laptop als op je iPhone een verbinding nodig, hiervoor kun je echter op je iPhone je 3G verbinding gebruiken.

Laatst gewijzigd door markzijlstra; 21 July 2010 om 16:05. Reden: foutje
  #3  
Oud 21 July 2010, 16:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik heb toch verder gezocht opt forum en heb wel gezien dat iemand dacht dat het mogelijk was. Was al een wat gedateerde post.

Ik hoop dat er iemand reageert die het zeker weet!

In ieder geval bedankt voor je reactie, maar ik hoop toch dat het wel mogelijk is
  #4  
Oud 22 July 2010, 09:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 3
Standaard

ahhhh, tis me gelukt! Het kan dus wel! Jeuhhh!!!

Geniaal!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iphone remote control van pc jensen Desktop-applicaties 24 4 May 2011 12:23
Remote control iPhone Yzord iPhone Apps 0 4 April 2011 12:39
Lockscreen remote control OrangeY Jailbreak apps en thema's 0 23 October 2010 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:49.