Ruimte verlies op mn homescreen?

Ruimte verlies op mn homescreen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Misschien een domme vraag, maar ik heb recent de update naar 4.01 uitgevoerd. Hier heb ik niet zo goed naar gekeken, maar nu lijkt het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 August 2010, 13:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 10
Standaard Ruimte verlies op mn homescreen?

Misschien een domme vraag, maar ik heb recent de update naar 4.01 uitgevoerd.
Hier heb ik niet zo goed naar gekeken, maar nu lijkt het alsof ik wat ruimte verlies onderaan mijn scherm.

Ik weet alleen niet of dit normaal is, en of ik dit in het begin ook had.

Ik heb ondertussen "Lockinfo" + "Weather icon for lockinfo" geinstalleerd. En voor de rest niks gedaan.

Hieronder vind je een screenshot.
Hetgeen ik wil weten is:
-is dit standaard?
-hebben meer mensen dit?


Alvast bedankt!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0473.JPG‎ (40,4 KB, 18x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 August 2010, 13:32
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 90
Standaard

Daar is duidelijk iets fout ja... Je ziet ook dat de overige apps te dicht op elkaar staan.
  #3  
Oud 3 August 2010, 13:32
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsl‚n
Berichten: 1.309
Standaard

herstel beginscherm al geprobeerd ?
__________________

  #4  
Oud 3 August 2010, 13:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Neen dit is niet standaard.

Had je op je vorige firmware toevallig niet five column springboard of fivelrow geÔnstalleerd?

Misschien is er iets in de backup (als je die hebt teruggezet?) achtergebleven waardoor je nu met dit probleem zit.
  #5  
Oud 3 August 2010, 13:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 10
Standaard

Dat klopt, ik had five column springboard geinstalleerd. Waar zou ik dit kunnen verwijderen? Want volgens mij zal dit nu niet meer onder packages (cydia) zitten.

Ben overigens wel blij dat dit niet standaard is
  #6  
Oud 3 August 2010, 14:01
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb je een backup terug gezet na je updaten naar 4.0.1?

Zoja, dan vrees ik dat je zal moeten herstellen en nadien GEEN backup terug zetten.
  #7  
Oud 3 August 2010, 14:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb naar mijn weten enkel 4.01 geupdate, en daarna heb ik de Iphone gejailbreakt.

SBSettings geinstalleerd, Lockinfo... and that's it. Of zet hij autom. backups terug?

(bedankt voor de snelle reacties trouwens)

Laatst gewijzigd door galop; 3 August 2010 om 14:07.
  #8  
Oud 3 August 2010, 14:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2010
Berichten: 10
Standaard

Heb het probleem (gelukkig) gevonden.
Het lag aan "Winterboard" helemaal vergeten dat ik dat erop had gezet. Blijkbaar had het iets te maken met: "User Wallpaper" of "Transparant Dock" (of beide). Heb deze uitgezet, en alles was weer normaal.

Nogmaals bedankt voor de hulp!
  #9  
Oud 3 August 2010, 14:26
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Mooi dat het zo simpel op te lossen was
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
signaal verlies iphone 3G kees_k iPhone algemeen 6 12 November 2010 13:58
Aanbiederinstellingen -> verlies jailbreak? er1ck Jailbreak 1 16 August 2010 09:52
Vaak signaal verlies IPHONE 2G SweexNL iPhone algemeen 2 4 February 2010 10:35
Verlies ik de applicaties? Channa87 iTunes 2 31 December 2009 08:27
iPhone 3G: iphone 3G verlies netwerk vanrumst Unlock 4 18 January 2009 02:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:11.