signaal verlies iphone 3G

signaal verlies iphone 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort maak ik gebruik van een iphone 3G. En constant zie ik dat ik geen bereik heb. Ik loop dan ergens anders naar toe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 November 2010, 12:01
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard signaal verlies iphone 3G

Sinds kort maak ik gebruik van een iphone 3G.
En constant zie ik dat ik geen bereik heb.
Ik loop dan ergens anders naar toe (1 meter) en ik heb weer vol bereik.

hebben meer mensen dit probleem of zit er hardwarematig iets fout?

ik maak gebruik van KPN (met mijn oude telefoon nooit problemen met bereik gehad.

firmware versie 4.1
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 November 2010, 15:04
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

heb der een hoesje omheen?
  #3  
Oud 9 November 2010, 15:55
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

ik heb deze er omheen zitten: Perforated Snap Case for iPhone 3GS and iPhone 3G : Products By Incase

zou dat de oorzaak kunnen zijn?
  #4  
Oud 9 November 2010, 16:10
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

nee dat lijkt me stug.
heb je geprobeerd te herstellen?
  #5  
Oud 10 November 2010, 08:44
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

in DFU mode zetten en dan herstellen of terug naar fabrieks instellingen?
  #6  
Oud 10 November 2010, 09:17
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

dfu mode en dan herstellen via itunes
  #7  
Oud 12 November 2010, 13:58
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

Het is opgelost, ik heb in de telefoon (zonder DFU mode icm itunes) de netwerk settings kunnen herstellen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 2G updaten zonder verlies jailbreak? steffen123 Jailbreak 0 18 December 2010 17:02
Vaak signaal verlies IPHONE 2G SweexNL iPhone algemeen 2 4 February 2010 10:35
Software: Navigon signaal - Tomtom geen signaal dettie iPhone Navigatie 8 4 September 2009 22:34
iPhone 3G: iphone 3G verlies netwerk vanrumst Unlock 4 18 January 2009 02:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:48.