3G netwerk

3G netwerk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hoe kom ik met mijn IFhone op het G3 netwerk?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 August 2010, 17:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard 3G netwerk

hoe kom ik met mijn IFhone op het G3 netwerk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 August 2010, 17:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 90
Standaard

Instellingen-> Algemeen -> Netwerk

Daar kun je 3G in of uit schakelen. Als die ingeschakeld is kun je nog steeds op GPRS zitten, als er geen 3G dekking is waar je op dat moment bent.

De iPhone schakelt automatisch over naar gprs indien er geen 3G beschikbaar is.
  #3  
Oud 5 August 2010, 18:07
Obiwan's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Leefdaal - Belgi
Berichten: 28
Send a message via twitter to Obiwan
Standaard

Wel er even bij vermelden dat in Belgi Proximus geen gprs meer ondersteunt. Mobistar echter nog wel. Meteen ook de reden dat ik verhuist ben van operator!
  #4  
Oud 5 August 2010, 20:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

[QUOTE=Erulezz;517928]Instellingen-> Algemeen -> Netwerk

Daar kun je 3G in of uit schakelen. Als die ingeschakeld is kun je nog steeds op GPRS zitten, als er geen 3G dekking is waar je op dat moment bent.

De iPhone schakelt automatisch over naar gprs indien er geen 3G beschikbaar is.[/

het werkt ! Bedankt
  #5  
Oud 20 January 2011, 17:32
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2010
Locatie: halle brussel
Berichten: 29
Standaard

hello
ik hebe een IPHONE 3g
en ik heb er geen netwerk beschikbaar
wat kan ik doen voor netwerk te heben

DANK VOOR HET HULP
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk thokiesaq iPhone algemeen 0 20 November 2010 11:33
3g netwerk naar 2g netwerk Cayenneke iPhone algemeen 4 9 October 2010 20:41
iPhone: geen netwerk fukutoshin Jailbreak 4 8 November 2008 12:10
Netwerk xp charles Wi-Fi 5 9 April 2008 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:16.