Werkt niet op mijn iP4, wel op een andere...

Werkt niet op mijn iP4, wel op een andere... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vrouw en ik hebben beide een iPhone 4. Ik heb sinds gisteren een Vodafone abo met mobiel internet. Nadat ik de instellingen heb ingevuld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 August 2010, 08:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Waar mijn huis staat.
Berichten: 47
Standaard Werkt niet op mijn iP4, wel op een andere...

Mijn vrouw en ik hebben beide een iPhone 4. Ik heb sinds gisteren een Vodafone abo met mobiel internet. Nadat ik de instellingen heb ingevuld (APN: live.vodafone.com, User/WW: vodafone), wil het mobiel internet het nog steeds niet doen. Ik zie via SBSettings dat ik wel een data IP heb.

Zojuist dus contact gehad met de KS van Vodafone, omdat ik dacht dat het mss niet 'aangezet' was. Volgens de KS was alles in orde. Dus heb ik mijn sim in de iP4 van mijn vrouw gedaan, instellingen ingevoerd en hij doet het idd!

Wat kan het probleem zijn? Ik heb een keer een harde reset geprobeerd, maar dit helpt ook niet... Experts hier die weten waaraan het ligt en/of hoe het opgelost kan worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 August 2010, 09:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Waar mijn huis staat.
Berichten: 47
Standaard

na een reset van de network settings doet alles het nu.
  #3  
Oud 14 August 2010, 10:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Berichten: 74
Standaard

Hoe heb je de instellingen op de iPhone 4 gewijzigd dan?
Ik kan het nergens vinden en heb hetzelfde probleem!
  #4  
Oud 14 August 2010, 11:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Waar mijn huis staat.
Berichten: 47
Standaard

Nope, settings wel opnieuw ingevuld, ivm met de reset.

Dus: Settings > General > Reset (onderaan) > Reset network settings.
  #5  
Oud 15 August 2010, 13:41
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 17
Standaard

Hallo!

Vraagje..heb ongeveerd hetzelfde probleem!

Zojuist mn nieuwe Iphone 4 geactiveerd, gejailbreakt, geunlocked en vervolgens mn KPN kaart erin gedaan. Alles werkt behalve het mobiele internet. Ik kan gewoon bellen en bovenin staat ook gewoon "3G" maar als ik op internet wil staat er "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk". Iemand een oplossing? Ik heb al geprobeerd de netwerksettings te resetten, maar dit mocht niet baten. Kan ik niet ergens handmatig de netwerk instellingen invoeren?

Bedankt!

Grt Nigel
  #6  
Oud 15 August 2010, 14:00
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ni9el Bekijk bericht
Hallo!

Vraagje..heb ongeveerd hetzelfde probleem!

Zojuist mn nieuwe Iphone 4 geactiveerd, gejailbreakt, geunlocked en vervolgens mn KPN kaart erin gedaan. Alles werkt behalve het mobiele internet. Ik kan gewoon bellen en bovenin staat ook gewoon "3G" maar als ik op internet wil staat er "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk". Iemand een oplossing? Ik heb al geprobeerd de netwerksettings te resetten, maar dit mocht niet baten. Kan ik niet ergens handmatig de netwerk instellingen invoeren?

Bedankt!

Grt Nigel
Ja dat kan.

instellingen -> algemeen -> netwerk -> mobiel datanetwerk -> de gegevens invullen


succes!!!!
  #7  
Oud 15 August 2010, 14:04
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 17
Standaard

Hallo Roderick!

Bedankt voor je reactie. Maar bij "netwerk" staat nergens "mobiel datanetwerk" !
Ik weet wat je bedoelt, want bij me oude 3G staat dit namelijk wel!
Hoe kan ik zorgen dat ik wel "mobiel datanetwerk" te zien krijg?

Grt Nigel
  #8  
Oud 15 August 2010, 14:19
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 17
Standaard

Probleem opgelost!!
Kwam dit artikeltje tegen:

Probleem met mobiele datanetwerk oplossen - iPhone - iPhoneclub.nl

Dus voor de mensen met hetzelfde probleem: dit zou de oplossing moeten zijn!

Toch bedankt!
  #9  
Oud 20 August 2010, 11:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2009
Berichten: 5
Standaard

Post hierboven werkt echt perfect....nu kan ik eindelijk in de trein en buiten Wi-Fi om ook gewoon internetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Iphone werkt wel op ene laptop en niet de andere blue flake iTunes 4 16 August 2010 08:20
Mijn SIM card wordt niet ondersteund, maar heb wel een T-Mobile abonnement! boijke T-Mobile 8 5 March 2010 20:38
Mobile-Me werkt niet op mijn iPhone, wel op mijn Macbook pro... glow iTunes 9 1 February 2010 09:40
Wi-Fi Thuis werkt niet op mijn Iphone maar wel op die van vriend deaapdaar Wi-Fi 0 20 May 2009 18:06
Wi-Fi werkt bij de ene iPhone wel en bij de andere niet RRed Archief 0 24 October 2007 11:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:27.