Facetime: Wachten voor activering...

Facetime: Wachten voor activering... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nee, gewoon t-mobile sim -lock met als provider dus T-Mobile. Wil maar niet lukken, bizar dit!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 23 August 2010, 23:49
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 314
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Nee, gewoon t-mobileicon sim-lock met als provider dus T-Mobile. Wil maar niet lukken, bizar dit!
__________________
 retina MacBook Pro 13" (late 2013) / Apple Watch 42mm SS 
 iPhone 6S Plus 64GB Space Gray / iPad Air 2 16GB Wi-Fi Space Gray 
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 August 2010, 11:04
» iPhone 3G 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 15
Standaard wacht op activering

is het bij jullie al gelukt?
ik heb ook nog steeds de melding wachten op activering.

bij is hij tmobileicon simlock zonder jailbreak.
  #23  
Oud 24 August 2010, 11:20
» iPhone 3G 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 15
Standaard opgelost

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ventheman Bekijk bericht
is het bij jullie al gelukt?
ik heb ook nog steeds de melding wachten op activering.

bij is hij tmobileicon simlock zonder jailbreak.
Het werkt nu ineens, blijkbaar stond hij in de wacht voor activatie ofzo.
  #24  
Oud 24 August 2010, 16:26
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 314
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Bij mij doet hij t nu ook.. Gwn een dag geduld waarschijnlijk..
  #25  
Oud 24 August 2010, 16:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2009
Berichten: 19
Standaard

Anders is een telefoontje naar 1200 genoeg.. was bij mij door hun opgelost
  #26  
Oud 24 August 2010, 21:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nightangel Bekijk bericht
Anders is een telefoontje naar 1200 genoeg.. was bij mij door hun opgelost
En wat moeten ze veranderen bij hi/kpnicon dan? Waar moet ik naar vragen?
  #27  
Oud 25 August 2010, 09:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2009
Berichten: 19
Standaard

excuse me, was t-mobileicon welke ik gebeld heb, hebben alles nagezien en de account gereset, toen was het opgelost. of kpnicon/hi of andere aanbieders er iets aan kunnen doen dat weet ik niet.
  #28  
Oud 13 September 2010, 03:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

hier t zelfde probleem...
heb Vodafoneicon met een iPhone die simlock vrij is gemaakt.
iemand al een oplossing of gewoon 1 dag w8e??

hoor graag van jullie
  #29  
Oud 15 September 2010, 15:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 29
Standaard

Hier zelfde probleem...iPhone 4 geunlocked via JB. Diverse handelingen geprobeerd .ipcc ook vervangen, werkt ook niet. plst aangepast, werkt ook niet. Getest met tmobileicon en Vodafoneicon.
Werkt beiden niet...

iemand nog suggesties?
  #30  
Oud 17 September 2010, 17:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 2
Standaard

The problem is iphonedelivery, remove iphonedelivery reboot and activate facetime. After activation FT install iphonedelivery again....
  #31  
Oud 17 September 2010, 18:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 29
Standaard

Werkt ook niet
  #32  
Oud 17 September 2010, 21:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R4Blade Bekijk bericht
Werkt ook niet
waar kan ik iPhone delivery verwijderen??
  #33  
Oud 17 September 2010, 21:23
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Je kan iPhone delivery alleen verwijderen in Cydia als je deze ook daadwerkelijk al geinstalleerd hebt.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #34  
Oud 17 September 2010, 21:25
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Je kan iPhone delivery alleen verwijderen in Cydia als je deze ook daadwerkelijk al geinstalleerd hebt.
heb ik nog nie geinstalleerd.
is dat wel nodig voor facetime??
  #35  
Oud 17 September 2010, 21:29
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Nee, het is niet nodig, maar blijkbaar kun je facetime niet activeren als je iPhone delivery en/of facebreak geinstalleerd hebt.
  #36  
Oud 17 September 2010, 21:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb net 5 minuten geleden het onderstaande geprobeerd op iPhone van mijn vrouw en het werkt!! Kostte me wel € 6,30 ofzo...
Is een Iphone uit Thailand met AT&T lock (letop, je hebt wel het "originele" simmetje nodig waarop de Iphone geactiveerd kan worden in mijn geval was dat AT&T)

Quote:
Originally Posted by waterskiace
Lots of reading this thread the last few days has helped me out and I
felt compelled to share and give back now that I have FaceTime working
perfectly on t-mobileicon.
First off, I got it working using PushFix's solution called MiTime.
But it was quite tricky to get that to cooperate, through no fault of
his. I have a ton of respect for his patience with all of these
different scenarios.
After trying quite a few days in a row to figure this one out, looking
back I have some advice:
1. I used a PhoneBook SIM aka Contact SIM to activate the iPhone. This
actually screws up the FaceTime token system. The SMS's keep trying to
go through and don't.
2. After you activate with a PhoneBook SIM, you need to install the
"Hacktivation Patch" found in the PushFix repo which allows you to
swap the SIM card with something else (T-Mobile) and not have the
phone need to re-activate with iTunes.
After steps 1 & 2, I had a jailbroken and unlocked iPhone 4 on
T-Mobile. I thought that hey, this is the latest method that you have
to use to unlock. Everything else worked great. But using the
PhoneBook SIM actually was like building a house on sand.
I would check my Settings/Phone but it was always "Waiting for
activation". Also, after installing MiTime it would display "FT SMS
not sent". I would restore, try everything, and it was always the same
result.
Well, one person (@boi801) tweeted today to @pushfix that they were
able to get things working with FaceTime after they activated with a
normal SIM. So I mimicked their steps:
a) Uninstall "Hacktivation Patch".
b) Eject T-Mobile Micro SIM. (ik heb de telefoon hierna nog gereboot, dit heeft de originele poster er niet in gezet)
c) iPhone asks for iTunes, plug USB cable in.
d) Insert any Micro SIM specific to the carrier the iPhone 4 was
originally locked to, i.e. for me AT&T. I had 4 laying around.
e) iPhone says "Activation processing" or something, and lets you
touch "Dismiss".
f) Insert T-Mobile Micro SIM.
g) Message pops up about Video Messaging and charges.
h) Shouldn't need to reinstall "Hacktivation Patch".
i) Check Settings, Phone to turn FaceTime "on".
j) Download MiTime through Cydia and run.

Je kunt nu via MiTime checken of je iphone compatible is en vervolgens kun je MiTime bestellen via de site. Ik heb betaald met Paypal en binnen 5 minuutjes werkte Facetime op een buitenlandse Iphone met AT&T lock op een Nederlandse Vodafoneicon simonly abonnement. ) ik blij, mijn vrouw blij, ik € 6nogwat armer...

ik hoop dat het misschien iemand van jullie ook kan helpen...
  #37  
Oud 26 October 2010, 00:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 37
Send a message via twitter to woestewillem
Standaard

Ik heb een simlock vrije iPhone uit BelgiŽ met een Vodafoneicon simkaart en deze had het zelfde probleem even aan de mac gehangen om te syncen. Daarna werkt het wel.
  #38  
Oud 2 February 2012, 20:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 21
Standaard

Hallo ik heb een simlockvrije belgische iPhone 4 en krijg mijn iMessage niet geactiveerd.
Het blijft hangen op wachten op activering... Ik werk met een dochterbedrijf van base, namelijk "mobile vikings". Weet er iemand hoe ik dit opgelost krijg?
Ik zelf kan wel facetime gebruiken als ik bel naar hen. Maar ik ben niet bereikbaar als de mensen mij proberen te bereiken via facetime.
Alvast bedankt!
  #39  
Oud 3 February 2012, 18:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2012
Berichten: 1
Angry FACE-TIME

Het lukt mij maar niet om de optie face-time te laten werken, ondanks de Wi-Fi-instellingen op aan staat. Wat doe ik fout?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 16:33
Help activering na installatie SAM lssn1969 Unlock 0 25 April 2011 10:42
iPhone: melding na jailbreak: Wachten op activering wimwessling Jailbreak 2 2 January 2010 17:06
Activering Iphone ' Wachten op activering. Dit kan even duren' melding fruitella T-Mobile 5 21 January 2009 06:42
activering ??? ronnepon Archief 3 6 November 2007 23:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:36.