Blauw Rondje - GPRS aan?

Blauw Rondje - GPRS aan? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Iphoneclubbers! Ik heb vanmiddag SbSettings gedownload zodat ik snel en gemakkelijk zowel 3G als "Data"(ik denk dat hier dus Edge onder valt?) uit kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2010, 22:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 13
Question Blauw Rondje - GPRS aan?

Hallo Iphoneclubbers!

Ik heb vanmiddag SbSettings gedownload zodat ik snel en gemakkelijk zowel 3G als "Data"(ik denk dat hier dus Edge onder valt?) uit kan zetten.

Dit alles omdat ik morgen naar Mallorca vlieg en ik dus niet straks een hoge rekening wil ontvangen.

Nu heb ik in sbsettings zowel "3G" als "Data" en "Location" uitgezet(Data roaming staak ook uit)(rood gemaakt), maar ik heb nu nog wel een grijs bolletje (blauw in de safari browser) nu heb ik geleerd dat dit voor GPRS staat?

Als ik nu straks naar het buitenland vlieg, haalt mijn telefoon dan nog steeds data op via die verbinding? Zo ja, hoe zet ik dit definitief uit? (GPRS)

Of komt er nu geen enkele bit meer binnen nu ik deze settings heb gebruikt?

Groet,

Joep
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 August 2010, 22:27
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Dataroaming in settings uitzetten. Meer hoef je niet te doen.
  #3  
Oud 22 August 2010, 22:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chaser2600 Bekijk bericht
Dataroaming in settings uitzetten. Meer hoef je niet te doen.
Sorry maar hier heb ik niet veel aan, ik vraag of de aanwezigheid van het blauwe stipje/rondje hoge rekeningen in het buitenland kan veroorzaken.
  #4  
Oud 22 August 2010, 22:40
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Als je dat stipje in het buitenland ziet kan dat ja. Maar als je dus dataroaming uitzet zoals ik uitleg zul je dat rondje niet zien.
  #5  
Oud 22 August 2010, 22:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chaser2600 Bekijk bericht
Als je dat stipje in het buitenland ziet kan dat ja. Maar als je dus dataroaming uitzet zoals ik uitleg zul je dat rondje niet zien.
Oh, oke dan. bedankt!

Maar hier in nederland zie je dat stomme rondje dus wel altijd? ookal staat alles uit?
  #6  
Oud 22 August 2010, 22:54
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MR.J Bekijk bericht
Oh, oke dan. bedankt!

Maar hier in nederland zie je dat stomme rondje dus wel altijd? ookal staat alles uit?
Niet als je bij algemeen -> netwerk data uitzet. Dan verdwijnt het stipje ook in Nederland. Als je alleen data roaming uitzet zal het stipje alleen weggaan als je in het buitenland bent.
  #7  
Oud 22 August 2010, 23:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chaser2600 Bekijk bericht
Niet als je bij algemeen -> netwerk data uitzet. Dan verdwijnt het stipje ook in Nederland. Als je alleen data roaming uitzet zal het stipje alleen weggaan als je in het buitenland bent.
Dit zie ik niet staan?

Ik heb alleen :

Schakel 3g in

Dataroaming


VPN

Wi-fi

Ik heb dus Os 3.1.2
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blauw hoekje Frank2 iPad algemeen 11 6 September 2010 08:28
Blauw cirkeltje = slecht ontvangst vanlok T-Mobile 10 8 May 2010 20:48
Blauw Scherm? Roseanniej Archief 1 6 November 2008 16:17
Gebruikt GPRS aan meer stroom? Destiny iPhone algemeen 3 6 July 2008 12:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:56.